Hoppa till innehåll
Assemblin Ventilation logotyp

Servicetekniker till Assemblin Ventilation i Luleå

Ansök nu
Servicetekniker inom ventilation i Luleå

Efterfrågan på Assemblin Ventilations tjänster ökar och vi behöver fler erfarna, duktiga och trevliga medarbetare som vill ansluta till filialen. Vi söker en proaktiv superhjälte, du kommer vara vår expert mot kunden och du gillar att lösa problem och hitta förbättringar för vår kund.

På Assemblin Ventilation kommer du att jobba med olika typer av projekt och serviceuppdrag. Det inkluderar allt från injustering och driftsättning av nya installationer till felsökning, optimering och service på befintliga anläggningar. Du planerar dina serviceuppdrag själv och rapporterar till servicechefen. Arbetet är till stor del självständigt men du kommer ha tät kontakt med dina kollegor. På Assemblin jobbar vi hårt men vi tycker att det är minst lika viktigt att trivas bra och förhoppningsvis ha lite kul mellan varven.

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet som servicetekniker inom ventilation, gärna med kunskaper inom styr & regler och kyla. Har du även el eller OVK-behörighet så är det kanonbra. I rollen som servicetekniker är du den som representerar Assemblin ute hos våra kunder, därför tror vi att du är en person som har ett professionellt förhållningssätt och du gillar helt enkelt att vara ansiktet utåt. Vi tror att du har full koll på hur du ska utföra ditt arbete och att du trivs riktigt bra med att kombinera det praktiska arbetet med att möta människor.

Goda kunskaper i svenska språket och B-körkort är ett krav.

Vår framgång är bara luft

Varje uppdrag är unikt och varje lösning är unik, vi är organiserade så att vi är med hela vägen - från konstruktion till service och underhåll. Varje projekt är summan av tusentals detaljer som måste koordineras och byggas ihop till en helhet, det gör vi genom att anställa medarbetare med rätt kompetens och rätt inställning. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt. På Assemblin är vi stolta över det vi gör och inte minst över de personer som ser till att få det gjort.

Ansökan och kontaktperson

Välkommen att registrera din ansökan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev, vi ser fram emot att få läsa den. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen, kontakta Servicechef Roger Bäckström på Roger.Backstrom@assemblin.se eller 070 588 79 59.
Mer info
Kontaktperson
Roger Bäckström
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juli 2023 (40 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare