Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Verkstadsmedarbetare/industriarbetare till vår kund i Luleå!

Publiceringsdatum
26 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Trivs du i ett praktiskt yrke där du får arbeta med varierade arbetsuppgifter? Tycker du om att samarbeta nära med dina kollegor?

Om tjänsten
Som verkstadsmedarbetare hos vår kund erbjuds du en varierande och utvecklande roll. Företaget arbetar med service och underhåll av generatorer. Arbetsuppgifterna innefattar renovering, service, utbyte av komponenter och specialtillverkning av olika delar. Arbetet utförs tillsammans med kollegor som värderar ett gott och nära samarbete. Vi lägger väldigt stor vikt vid personlig lämplighet. Är du en teknisk person som är nyfiken på att lära dig mer, tveka inte på att ansöka.

Arbetet är förlagt på vardagar mellan kl 7-16 och utförs i en ren verkstadsmiljö.

Tjänsten är på heltid och initialt ett konsultuppdrag. Du blir anställd av Adecco och arbetar hos företaget under de första sex månaderna, anställningen flyttas sedan över till kunden. Start sker enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som:
- Trivs att arbeta fysiskt och praktiskt
- Har tidigare erfarenhet från en roll som mekaniker eller inom indutrin, eller motsvarande som arbetsgivaren bedömmer likvärdigt
- Behärskar svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har:
- Praktisk utbildning inom till exempel fordon, el, teknik eller industri
- Heta arbeten, truck- och traverskort

I rollen som verkstadsmedarbetare ansvarar du för arbetets kvalitet, varpå du som person är noggrann och håller en hög standard i det du gör. Eftersom arbetsuppgifter och arbetstempo varierar från projekt till projekt är det viktigt att du är flexibel och kan anpassa dig till ändrade omständigheter. Du behåller lugnet och fokuserar på rätt saker i stressade eller pressade situationer. Vidare ser vi att du arbetar bra tillsammans med andra och räds inte för att hjälpa andra eller själv fråga om hjälp när det behövs.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sofi Nordström via Adecco´s växel 010 - 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 juli 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.