Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Servicetekniker till Söderberg & Haak

Ansök nu

Om tjänsten
I rollen som Servicetekniker arbetar du med service och reparationer av entreprenadmaskiner. Du följer serviceprocessen från början till slut, från kundkontakter, felsökning, reparationer och registrering av arbeten.
Du utgår från din hemort och bedriver arbetet med din servicebil för att kunna bistå våra kunder direkt på plats.

I din roll som Servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Reparation
- Service
- Felsökning

Tjänsten som Servicetekniker är en rekrytering till Söderberg & Haak med start omgående.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av tung entreprenad och arbetar som servicetekniker. Du har gärna en fordonsteknisk utbildning i grunden. Erfarenhet av fordonsel, hydraulik och svetsning är ett krav. Tjänsten innebär mycket resande med servicebil och därför är även B-körkort ett krav.

C-körkort är meriterande.

Du behärskar svenska i tal och skrift. Då våra manualer är skrivna på engelska är det viktigt att du behärskar även detta. Som person är du serviceinriktad, van att arbeta självständigt och kan fatta egna beslut. Vidare är du är noggrann, lösningsinriktad och ansvarstagande.

Viktigt för tjänsten är:
- Service
- Nogrannhet
- Beslutsfattande

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Söderberg & Haak
Söderberg & Haak är Sveriges ledande privata aktör inom maskinhandel för lantbruk, industri och entreprenad. Vi finns representerade på både egna anläggningar och hos privata återförsäljare på ca 40 platser i landet, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi marknadsför ledande varumärken som Komatsu, BOMAG, Amazone, DALBO, Deutz-Fahr och Krone. Läs mer på http://www.sodhaak.se

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Marcus Berg via 073-684 70 97 eller marcus.berg@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Servicetekniker, entreprenadmaskiner, Söderberg & Haak, Kundkontakt, Felsökning, Reparation, Servicebil

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 juni 2023 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare