Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Kundmottagare till Däckproffset!

Ansök nu

Trivs du i sociala sammanhang? Tycker du om att ha ansvar och arbeta strukturerat? Välkommen att skicka in din ansökan till rollen som kundmottagare hos Däckproffset i Luleå!

Om tjänsten
Som kundmottagare hos Däckproffset är du en viktig person under kommande däcksäsong. Däckproffset är en däckverkstad som skiftar, tvättar, balanserar och lagerhåller däck till sina kunder. Som kundmottagare tar du emot inkommande kunder via receptionen, telefon och mail, varpå du hjälper dem med sina ärenden, framför allt att boka tid för däckskiftning. Du tar även emot betalningar och hjälper till med försäljning av till exempel däck och fälgar. Du arbetar tillsammans med en kollega i receptionen och ni omges av kollegorna från verkstaden.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
- Hantera inkommande kundärenden
- Ta emot kunder i receptionen
- Boka tider för däckskifte
- Hantera betalningar och försäljning av varor

Tjänsten som kundmottagare är ett konsultuppdrag, du blir anställd av Adecco och arbetar hos Däckproffset. Anställningen avser däcksäsongen, cirka två månader, med start omgående.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med kunder. Du har till exempel arbetar i butik eller med kundtjänst. Det är meriterande om du har tidigare kunskap om bilar eller däckverkstäder.
Vidare ser vi att du som person planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du lyssnar in och är uppmärksam på kundernas behov, varpå du är tillmötesgående och lösningsorienterad. Det är viktigt att du trivs att arbeta tillsammans med andra.

Viktigt för tjänsten är:
- Struktur
- Serviceinriktad
- Samarbetsvillig

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Om Däckproffset
Vi är Däckproffset! Med 100 års erfarenhet från branschen, en av Luleås modernaste gummiverkstäder och en maskinpark i toppklass vågar vi kalla oss just det. Vi brinner för att hjälpa dig att hitta rätt däck till ditt fordon oavsett om det rör sig om en personbil, lastbil eller traktor. Hos oss hittar du kvalitetsdäck och fälgar från världsledande tillverkare

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Sofi Nordström via Adecco´s växel 010 - 173 73 00.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Kundmottagare, kundtjänst, reception, receptionist, däckverkstad, däck, verkstad, bilbranschen, Luleå, Däckproffset, Adecco.

Mer info
Område
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare