Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Junior elmontör till stort projekt

Publiceringsdatum
13 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du junior inom elektrikeryrket men vill ta chansen att utvecklas och bli en självständig elektriker? Vi på Adecco söker en el-montör för ett spännande och långsiktigt uppdrag hos vår kund!

Om tjänsten
Som junior el-montör är du en del av ett team som specialiserar sig på elinstallationer och tekniska servicearbeten hos både företagskunder och privatpersoner. Du arbetar med kabeldragning, kabelgenomföring, montering av uttag och kabelstegar och övriga el-montage. Du får handledning av erfarna elektriker, där du stegvis lär dig yrkets alla delar med målet att på sikt bli en självständig serviceelektriker.

Tjänsten är ett konsultuppdrag, du blir anställd hos Adecco men arbetar under ledning av vår kund. Ditt område är Luleå med omnejd och arbetsplatsen varierar utifrån aktuellt uppdrag. Arbetstiden är förlagd till vardagar kl 7-16, vissa uppdrag kan kräva mer flexibilitet.

Om dig
Vi söker dig som har gått el- och energi på gymnasienivå eller har motsvarande utbildning. Du är praktiskt lagd och har en stark vilja att vidareutvecklas inom elektrikeryrket. Det är viktigt att du är noggrann, metodisk och problemlösande i ditt arbetssätt. Du är bekväm med att utföra ditt arbete utifrån handledning och instruktioner samt utför arbetet självständigt därefter i den mån du kan. Eftersom arbetet kan innebära kundkontakt är det viktigt att du har ett trevligt och professionellt bemötande.

Viktigt för tjänsten är:
- Gymnasieexamen från el- och energiprogrammet
- Förmåga att lära från grunden och ambition att utvecklas
- Noggrannhet och problemlösande förmåga

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sofi Nordström via Adecco´s växel 010 - 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.