Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Elektriker till en meriterande tjänst

Publiceringsdatum
11 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du ny inom elektrikeryrket eller har du några år på nacken och söker nya utmaningar? Vi arbetar på uppdrag av vår kund för att hitta en elektriker för en meriterande, utvecklande och ansvarsfull roll.

Om tjänsten
Som elektriker hos vår kund är du en del av ett team som specialiserar sig på elinstallationer och tekniska servicearbeten hos både företagskunder och privatpersoner. Du arbetar som självständig service-elektriker med installation, kabeldragning, kabelgenomföring, montering av uttag och kabelstegar. I rollen ansvarar du även för projekt och handledning.

Tjänsten är ett konsultuppdrag, du blir anställd hos Adecco men arbetar hos vår kund. Tjänsten är tillsvidare och det är uttalat att kunden har för avsikt att ta över anställningen efter en tid. Ditt arbetsområde är Luleå och arbetsplatsen varierar utifrån aktuellt uppdrag. Arbetstiden är förlagd till vardagar kl 7-16, vissa uppdrag kan kräva mer flexibilitet.

Om dig
Vi söker dig som har gått el- och energi på gymnasienivå eller har motsvarande utbildning. Du har arbetat några år som elektriker och söker ny nya utmaningar. Du är praktiskt lagd och har en stark vilja att vidareutvecklas inom elektrikeryrket. Det är viktigt att du är noggrann, metodisk och problemlösande i ditt arbetssätt. Du är bekväm med att utföra ditt arbete självständigt. Tjänsten innefattar kundkontakt, det är därför viktigt att du har ett trevligt och professionellt bemötande.

Viktigt för tjänsten är:
- Gymnasieexamen från el- och energiprogramme
- Minst 2 år arbetslivserfarenhet som elektriker
- Förmåga att lära från grunden och ambition att utvecklas
- Noggrannhet och problemlösande förmåga

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sofi Nordström via Adecco´s växel 010 - 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Känns det som en spännande utmaning för dig? Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juni 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.