Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Vi söker junior och driven affärskonsult!

Publiceringsdatum
03 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du arbeta på en flexibel arbetsplats där du kan driva din egna utveckling? Då kan det vara just DIG vi söker till Navcite! Vi söker en affärskonsult med rätt inställning med bakgrund inom ekonomi eller logistik. Skicka in ansökan idag då urval sker löpande!Om tjänsten

I din roll som affärskonsult på Navcite kommer du att hjälpa kunder med att digitalisera, effektivisera arbetssätt och administrativa rutiner genom att hålla utbildningar och workshops. Rollen innebär att ha ett nära arbete med kunder och förstå deras behov genom att agera ett lösningsfokuserat affärsstöd. Du blir en del av ett starkt team där ni tillsammans arbetar i olika projekt samt med mindre uppdrag.

Du erbjuds

 • Möjligheten att påverka och driva din egna utvecklingskurva.
 • En roll där du verkligen får vara analytisk och problemlösande.
 • Möjlighet att arbeta nära verksamheter och hjälpa människor i sin vardag.
 • En hemtrevlig arbetsmiljö med engagerade, stöttande och kunniga kollegor.


Arbetsuppgifter
 • Tillsammans med kollegorna analysera och finna lösningar till kundens affärssystem
 • Förstå kundens behov och tillsammans med dina kollegor ta fram en teknisk lösning som stödjer kundens arbetssätt.
 • Var en viktig nyckel mellan Navcite och kunden.
 • Genomföra kundmöten för att få en god förståelse för verksamheten och kartlägga vilka behov kunden har.


Kvalifikationer
 • Har hunnit erhålla relevant arbetslivserfarenhet inom ekonomi eller logistik.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då språken används dagligen.
 • Har ett stort ekonomiskt och tekniskt intresse.

Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning, gjort relevant examensarbete eller har flerårig arbetslivserfarenhet inom ekonomi eller logistik.

Vi lägger stor vikt vid personligheten, förutom att vara en driven person så är du även nyfiken, orädd, självgående och affärsinriktad.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 juli 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se