Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Mekanikingenjör/Junior projektledare till Baxter i Luleå!

Är du ingenjör och vill använda din kompetens till att utveckla produkter som hjälper människor dagligen? Vi söker nu en mekanikingenjör/junior projektledare som kommer att arbeta med mekaniska konstruktioner och produktutveckling. Baxter är ett internationellt MedTech-bolag med över 600 anställda i Sverige. I denna roll kommer du få möjligheten att vara del av ett stort globalt bolag som arbetar för att hjälpa människor genom sina hjälpmedel inom vården. Ansök idag, urval sker löpande!Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du att arbeta i nära samarbete med projektledaren, ge input till design, kostnad och tidsplan. Du kommer använda standardtekniker, procedurer och kriterier för att utföra rutinmässigt ingenjörsarbete för delprocesser eller komponenter i projekt. Vidare kommer du även att säkerställa att projekten fortskrider samt utföra mekaniska tester på prototyper, befintliga och nya produkter inom säkerhets- och designspecifikationer.

Arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:
 • Utveckla mekaniska och elektromekaniska konstruktioner
 • Föreslå och implementera design- eller processändringar samt förbättringar
 • Kommunicera och samarbeta med kollegor för att bygga projektplaner, arbetsrutiner, resultat


Kvalifikationer
 • Har en Civilingenjörsutbildning inom mekanik/maskinteknik alternativ likvärdig utbildning
 • Kan obehindrat kommunicera på svenska och engelska, då båda språk används dagligen i arbetet
 • Har kunskap inom officepaketet och teknisk mjukvara som exempelvis CATIA, Solid Works och Solid Edge

Meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete inom konstruktion/teknik, LEAN eller har erfarenhet av arbete inom projektledning.

Som person är du
 • Problemlösande
 • Strukturerad
 • Innovativ
Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse.
 • Omfattning: Heltid.
 • Placering: Alvik, Luleå.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Som ett steg i rekryteringsprocessen kommer du att genomföra digitala tester, ett personlighets- och ett problemlösningstest. Anledningen till att vi har med detta bedömningssteg i våra rekryteringsprocesser är då vi vill fokusera på din potential för tjänsten minst lika mycket som din bakgrund som står med i din ansökan.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 maj 2023 (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare