Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

CNC-operatör till Duroc Laser Coating!

Ansök nu

I rollen som CNC-operatör hos Duroc Laser Coating får du möjligheten att vara en del av ett spännande företag som är ledande inom laserytbehandling i Sverige! Nu söker de nästa kollega - vi ser fram emot DIN ansökan!Om tjänsten

Duroc Laser Coating är Sveriges ledande företag inom laserytbehandling och driver kontinuerlig utveckling framåt. De erbjuder sina kunder skräddarsydd laserpåsvetsning av slitageutsatta ytor på metalliska komponenter. Kunderna återfinns inom olika branscher och är av olika storlek, där behoven är allt från engångsjobb till återkommande arbeten. Här får du möjligheten att arbeta i en högteknologisk miljö. I din roll som CNC-operatör får du möjligheten att bli en del av ett sammansvetsat gäng bestående av 12 medarbetare. För att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i rollen kommer du få en gedigen introduktion och utbildning på plats.

I rollen som CNC-operatör kommer du arbeta med en CNC-svarv där dina arbetsuppgifter främst består av:

 • Mätning
 • Svarvning av specifik produkt enligt färdiga program
 • Kvalitetssäkring av arbete
 • Allmänna arbetsuppgifter i verkstaden

På sikt kan det även bli aktuellt med laserpåsvetsning och laserhärdning i Durocs lasermaskiner.

Arbetet sker i tvåskift, förmiddag och eftermiddag, måndag till fredag.Kvalifikationer
 • Behärskar svenska obehindrat
 • Har en slutförd gymnasieexamen
 • Har ett genuint tekniskt intresse

Det är meriterande om du har god verkstadsvana, erfarenhet av CNC-bearbetning, programmering, svetsning, svarvning och laserteknik.

För Duroc är det viktigt att hitta rätt person till sitt team! För att lyckas i rollen är du:

 • Noggrann
 • Självgående
 • Strukturerad
 • Initiativtagande
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 nov. 2023 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare