Hoppa till innehåll

Är du Baxters nästa testingenjör i Luleå?

Är du tekniskt lagd och drivs av att arbeta strukturerat med möjlighet att påverka framtidens produktutveckling? Här får du möjligheten att utmanas och växa i ett MedTech-bolag som säkerställer att sina produkter uppfyller krav och specifikationerna överensstämmer med sina användares behov och avsedda användningsområden. Låter detta intressant? Ansök idag, vi arbetar med löpande urval!



Om tjänsten

Baxter i Luleå är idag en ledande producent av liftar och andra produkter som används för att lyfta och förflytta personer vid äldreboenden, skolor, sjukhus samt i hem över hela världen. I rollen som testingenjör kommer du att ingå i R&D Sustaining som idag består av 23 personer, uppdelade i två team.

Tillsammans med kollegor kommer du att ansvara för att utveckla och förbättra nuvarande produktportfölj, samt driva olika typer av projekt med målet att öka kundnöjdhet, höja produktkvalitet, optimera produkternas design och stärka produkters konkurrenskraft.

Du erbjuds

 • En arbetsplats med en innovationsinriktad företagskultur där du får möjligheten till att utveckla dina kunskaper
 • En genomgående introduktion för att på bästa sätt komma in i rollen
 • Vid gott samarbete finns goda möjligheter för långsiktighet i denna roll

Detta är ett konsultuppdrag där du är anställd av Academic Work men arbetar på Baxter. Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.



Arbetsuppgifter
 • Ansvara för testlabb samt även praktiskt utföra undersökningar och tester
 • Planera och följa upp valideringar och tester samt säkerställer att resultat och beslut baseras på ett statistiskt underlag
 • Tester av bland annat lastprover, kraftmätningar, livstidstester och utvärdering av elektronik och programvara


Kvalifikationer
 • Har en teknisk högskole-, eller universitetsutbildning, som exempelvis civilingenjör med inriktning medicinteknik, industri eller annan utbildning som vi bedömer relevant för tjänsten
 • Erfarenhet av arbete inom industri eller motsvarande som vi bedömer relevant för tjänsten
 • Har erfarenhet att arbeta inom projekt alternativt test och validering
 • Kan obehindrat kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift, då språken förekommer i det dagliga arbetet

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av projektledning och/eller förbättringsarbeten, men detta är inget krav för tjänsten.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Problemlösande
 • Strukturerad
 • Självgående
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
16 dec. 2023 (18 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Luleå
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Luleå
Teknik & Ingenjör
Företagslogga