Hoppa till innehåll

Affärskonsult till expansiva Navcite!

Är du en driven person med bakgrund inom produktion eller logistik som vill ta nästa steg i din karriär? Hos Navcite får du möjligheten att arbeta i ett växande bolag som ger dig utvecklingsmöjligheter under tiden du arbetar i spännande uppdrag! Som affärskonsult har du en nyckelroll i att utforma affärsstödet genom att arbeta nära kunderna och förstå verksamhetens behov! Vi ser fram emot din ansökan.Om tjänsten

Hos Navcite blir du en del av ett företag som hjälper till att digitalisera, förenkla och effektivisera arbetssätt och administrativa rutiner hos kunderna. På så vis är du ett självklart affärsstöd inom kundens digitala processer. Denna roll passar dig som är ansvarstagande, driven, nyfiken och lockas av att utvecklas på en arbetsplats tillsammans med ditt team. Hos Navcite är det stort fokus på trivsel och delaktighet!
Du erbjuds

 • En analytisk och problemlösande roll där du verkligen får utlopp för ditt engagemang.
 • Möjlighet att arbeta nära verksamheter och hjälpa människor i sin vardag.
 • En del i ett etablerat och lösningsorienterat team.

I rollen som affärskonsult har du en viktig roll i att förstå kundens behov och verksamhet för att sedan arbeta fram, tillsammans med ditt team, en teknisk lösning som stödjer kundens arbetssätt. Arbetsuppgifterna består bland annat av att:

 • Genomföra kundmöten för att få en god förståelse för verksamheten och kartlägga vilka behov kunden har.
 • Som team, analysera och finna fungerande lösningar i kundens affärssystem.
 • Ha ett övergripande systemtänk och fungera som en viktig nyckel mellan Navcite och kunden.


Kvalifikationer
 • Har arbetat minst ett år inom logistik eller produktion.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då språken används dagligen.
 • B-körkort.
 • Har ett stort ekonomiskt och tekniskt intresse.

Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning och arbetslivserfarenhet inom redovisning.
För att passa in i rollen är du:

 • Ansvarstagande
 • Drivande
 • Initiativtagande
 • Nyfiken
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
16 dec. 2023 (17 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Linköping
Transport & Logistik
Företagslogga
Stockholms stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga

Liknande Jobb

Luleå
Organisation & ledning
Företagslogga
Gällivare
Organisation & ledning
Företagslogga