Hoppa till innehåll

Byggbeslag Luleå söker säkerhetstekniker

Är du intresserad av lås och säkerhet? Har du eventuellt erfarenhet av byggbranschen och är nyfiken att lära mer inom passersystem, el och mekanik? Byggbeslag i Luleå har fått ett nytt uppdrag och söker nu dig som vill växa med oss. Är du den vi söker?

Som tekniker hos Byggbeslag kommer du att arbeta i våra projekt- och serviceuppdrag. Arbetet innebär ett nära samarbete med säljare, projektledare och övriga tekniker.

DIN PROFIL

Vi ser att du har några års erfarenhet av praktiskt arbete i någon form och är intresserad av att utvecklas inom mekanisk och elektromekanisk låsning, dörrautomatiker och passersystem.

Har du tidigare arbetat med lås, installation av dörrstyrning eller är utbildad låssmed är det självklart meriterande. Likaså om du har erfarenhet av byggbranschen och är van att hantera ritningar och liknande dokumentation.

Trots våra tekniska önskemål är det du som person som är viktigast.

I DIN TJÄNST INGÅR FRÄMST DESSA ARBETSUPPGIFTER:
 • Montage, driftsättning och service av dörrautomatiker och övrig dörrbeslagning.
 • Läsa och förstå låsscheman och ritningar.
 • Underhåll och service av vårt totala produktsortiment.
 • Försäljning och enklare projektering i form av kundbesök och arbetsplatsbesiktningar.

KVALIFIKATIONER
 • Grundläggande datakunskaper och B-körkort.
 • Du behärskar svenska, då du har kund- och leverantörskontakter.
 • Resor i tjänsten förekommer.
 • Då våra kunduppdrag kan vara säkerhetsklassade krävs svenskt medborgarskap och godkänt utdrag från Polisens belastningsregister.

VI ERBJUDER DIG
 • Attraktivt friskvårdsbidrag
 • Företagshälsovård
 • Möjlighet till vårdförsäkring
 • Personlig servicebil med möjlighet till drivmedelsförmån

Du blir del av en expansiv verksamhet med cirka 300 kollegor runt om i landet, som tillsammans bidrar till ett positivt arbetsklimat.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med engagerade och kunniga arbetskollegor med lång och bred erfarenhet. Vi erbjuder en flexibel tjänst där du kommer vara en viktig del av vårt teknikerteam i vår fortsatta utveckling i Luleåregionen.

God stämning är viktigt för oss och vill gärna att alla bidrar till en glad, hjälpsam och engagerande miljö. Vårt mål är att du ska kunna arbeta i fokus med kvalitet och nöjda kunder och att du själv kan utvecklas tillsammans med oss.

Variationen av kundprojekt i regionen är stor, vilket utmanar och berikar. För dig som tekniker finns även välutvecklade digitala verktyg, som underlättar och stöttar i vardagen.

Tjänsten är placerad i Luleå.

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) till markus.norberg@byggbeslag.se

Märk din ansökan "Säkerhetstekniker Luleå". Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Om du har frågor kring tjänsten, tveka inte att kontakta platschef Markus Norberg på telefon 010-163 67 67.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.
AB Byggbeslag Lås & Säkerhet logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
29 nov. 2023 (-1 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Byggbeslag levererar produkter, tjänster och smarta lösningar inom lås, säkerhet och inredning till fastigheter eller byggprojekt. Vår samlade kapacitet och kompetens ger så mycket mer än en bra anläggning – målet är att vår kunskap och erfarenhet även ska minska projektets totala kostnad inklusive miljöpåverkan och samtidigt öka tryggheten. Det vinner vi alla på.

Vår resa tog sin början i slutet av 50-talet då AB Byggbeslag startade i Karlstad med att sälja beslag till bygg- och fastighetsbranschen. Under åren som gått har både vårt erbjudande och vårt företag växt. Vi har kommit närmare våra kunder genom nyetableringar och förvärv och har idag en rikstäckande verksamhet.
http://www.byggbeslag.se

Fler jobb från samma arbetsgivare