Marknadskommunikatör (strategisk / operativ)

Marknadskommunikatör (strategisk / operativ)

För en lönsam elektrifiering för alla inom e-mobilitet adresserar Zpark Energy Systems de största problemen som håller tillbaka elektrifieringen av transportsektorn. Zparks helhetslösningar fokuserar på problematik som dyra kostnadsbilder, dåligt utnyttjande av befintlig infrastruktur, bristfälligt systemstöd, samt långa ledtider för nyinstallation av laddinfrastruktur. Någonting som kontinuerligt lyfts i både bransch och media som kärnproblem för att kunna öka samhällets omställningstakt.

Rollen

Vi söker nu efter en nyckelperson för Zparks marknadsstrategiska kommunikation som kan stötta affären och öka marknadsandelarna i tillhörande målsegment och målgrupper. Rollen kommer vara såväl strategisk som operativ, där du kommer ta ett helhetsansvar för att bygga Zparks varumärkeoch räckvidd.

  • Du initierar, driver och följer upp marknadsinsatser och rapporterar direkt till VD på Zpark Energy Systems AB. För rätt person kan en plats i företagets ledningsgrupp bli aktuellt.

Du ansvarar bland annat för
  • Företagets marknads- och kommunikationsplan.
  • Planering och genomförande av aktiviteter kopplat till marknadsplan såsom annonser, filmer, banners, broschyrer, pressmeddelanden, utskick, kampanjer m.fl.
  • Uppföljning av KPI:er och handlingsplaner för att stärka Zparks varumärke i diverse segment.

Vem är du?

  • Universitets- eller högskoleutbildning inom marknadsföring/kommunikation eller motsvarande relevant utbildning/arbetslivserfarenhet.
  • Tidigare erfarenhet från liknande befattningar är meriterande.
  • En god skribent med ett stilistiskt sinne och öga för detaljer.
  • En superduktig kommunikatör.
  • Kunnig inom Adobes mjukvarupaket, HubSpot, Office, samt liknande program nödvändiga för att vara framgångsrik i rollen.
  • Självgående, drivande, kommunikativ, tydlig, ledare, hög samarbetsförmåga.

För att lyckas i rollen tror vi att du har flera års erfarenhet av strategiskt, taktiskt och operativt kommunikationsarbete med fokus på extern kommunikation och varumärke. Självklart är du en god projektledare och trivs bäst i en roll där du över tid kan leda och utveckla företagets marknadskommunikation, i linje med företagets tillväxttakt. Du är riktigt duktig på att bygga interna och externa relationer, samt tar tag i olösta problem omgående med ett tydligt kommunikativt förhållningssätt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jan Abrahamsson på Zpark (070-854 83 13). Ansökningar och intervjuer sker löpande.

FAQ

Placeringsort: Luleå, Stockholm, Distans/Remote

Lön: Fast lön

Lönenivå och förmåner: Enligt ÖK

Lönetyp: Fast månads-, vecko-, eller timlön

Resor:Förekommer inom Sverige och Europa.

Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Mer info
Kontaktperson Jan Abrahamsson
Email Mejla Jan Abrahamsson
Område Luleå
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://zpark.se
Sista ansökningsdag 3 juli 2022 (45 dagar kvar)