Kökssäljare

Kökssäljare

Vi har stor efterfrågan på kök och söker förstärkning i teamet med en flexibel köksäljare!

Vi erbjuder en spännande tjänst i ett företag som ser vikten i att personalen växer tillsammans med företaget. Det går bra för oss på marknaden, vi är inne i en positiv utveckling och vi jobbar i ett glatt gäng där vi vill tillvara på allas kompetenser. Hos oss är beslutsvägarna korta och vi kan erbjuda en arbetsplats med drivna, kunniga medarbetare i ett geniunt norrländskt bolag som vill framåt.

Dina huvudsakliga uppgifter
Din arbetsuppgifter kommer vara att mäta upp, rita, offerera samt följa upp köksförsäljning med inriktning mot våra proffs- och konsumentkunder. Du kommer att ha din arbetsplats på vår anläggning i Luleå Notviken, men med möjlighet att några dagar i månaden vara närvarande i vår butik i Boden.

Den vi söker
Vi söker dig som är en lagspelare med både kunder och kollegor. Som person är du strukturerad, självständig och serviceminded. Vi tror att du som söker framför allt är driven, noggrann och gillar kundrelationer. För dig är det en självklarhet att kunden alltid står i fokus och du har ett öga för vad god service är. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär.
För oss är det viktigt att hitta rätt person och vi vill tillsammans med dig forma tjänsten för att möta den efterfrågan och det behov som finns.

Det är meriterande om du
– har arbetat med att rita och offerera kök tidigare
– har erfarenhet av sälj och kundbemötande
För att kunna göra besök till kunder krävs det att du har B-körkort.

Rollen omfattar en heltidstjänst tillsvidare, med start under hösten/vintern 2020.
För med information om bolaget och verksamheten se: www.xlbygg.se/luleanotviken
Din ansökan vill vi ha via mail: patrik.eriksson@lulea.xlbygg.se
Vi väntar på rätt person och tar bort annonsen när vi hittat rätt, så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Patrik Eriksson
Email Mejla Patrik Eriksson
Område Luleå
Yrkesroll Försäljning, Butik, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.xlbygg.se/luleanotviken
Sista ansökningsdag 17 nov 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

XL-BYGG Luleå är en del av XL-BYGG Stenvalls
XL-BYGG Stenvalls med sina 9 moderna anläggningar i Norr- och Västerbotten ingår i koncernen
Stenvalls Trä som är ett familjeägt företag från Norrbotten. Tillsammans med över 70 andra bygghandlare i Sverige ingår XL-BYGG Stenvalls i XL-BYGG AB som är en rikstäckande grupp välsorterade, enskilda företag inom byggfackhandeln. Det gör att XL-BYGG Stenvalls kan ta tillvara på fördelarna med att ingå i en stor kedja och samtidigt behålla den småskalighet, lokala anpassning och norrländska förankring som genomsyrar verksamheten.