Handledare/lokalvårdare till World Class Luleå

Handledare/lokalvårdare till World Class Luleå

Om tjänsten

I februari öppnar Arena Koncernen Luleås första Arena för Hälsa och rörelse. Vår anläggning kommer att genomsyras av hållbar och rolig träning för alla, även för den som aldrig satt sin fot på ett gym. Detta är alltså inte ett traditionellt gym utan en anläggning där vanliga människor kan mötas, träna tillsammans med likasinnade, ta en fika, en god lunch eller bara umgås. Hos oss behöver du inte vara tränad för att börja träna.
Vi söker nu en lokalvårdare/handledare för att städa hela anläggningen på heltid. Städningen sker i både kontorsdel, Café/köksdel, omklädningsrum, och på själva träningsanläggningen. Arbetet som lokalvårdare/handledare innebär också att handleda människor som arbetstränar inom städyrket.
Vi planerar att öppna i februari och vi kommer att hålla till på Kyrkogatan 15 i centrala Luleå.

Din profil

På denna tjänst som kombinerat lokalvårdare och handledare är det viktigt att du är vänlig, prestigelös och pedagogisk utöver dina kunskaper inom lokalvård. Vi ställer höga krav på noggrannhet och du har en positiv inställning och är lösningsfokuserad och vill vara en del av ett glatt och varmt arbetslag. Tycker du dessutom att träning och hälsa är viktigt och roligt så kommer du att trivas tillsammans med oss!

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan så fort som möjligt. Frågor om tjänsten kan mailas till sara.bjornberg@arenapersonal.com.
Din ansökan gör du genom att klicka på Ansök här och skicka in din ansökan med personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Städ, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Arena Personal
Sista ansökningsdag 31 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår personal är i huvudsak anställda av Arbetslivsresurs och har stor erfarenhet och kompetens av beteendeförändring och att hitta människors motivation. Därför vet vi att vi kommer att lyckas locka till oss människor som vill träna för att få ett hållbart liv och arbetsliv med balans och hälsofokus. Hos oss är träning inte krångligt eller invecklat. Vi kommer att erbjuda träning som är enkel, funktionell och glädjefylld.
För oss betyder hälsa att vi vill hjälpa våra medlemmar att bygga en ny livsstil, träna och befästa en ny vana för livet. Vi står för långsiktighet, prestigelöshet, och mer innehåll än yta. Vi tror på livslång hälsa genom människors potential tillsammans med en allsidig träning. Vi tror att de flesta människor kan klara allt, bara man tränar på det tillräckligt mycket.