Hälso-och servicemedarbetare till World Class Luleå

Hälso-och servicemedarbetare till World Class Luleå

Om tjänsten

I februari öppnar Arena Koncernen Luleås första Arena för Hälsa och rörelse. Vår anläggning kommer att genomsyras av hållbar och rolig träning för alla, även för den som aldrig satt sin fot på ett gym. Detta är alltså inte ett traditionellt gym utan en anläggning där vanliga människor kan mötas, träna tillsammans med likasinnade, ta en fika, en god lunch eller bara umgås. Hos oss behöver du inte vara tränad för att börja träna.
I dina arbetsuppgifter ingår, förutom att hålla i gruppträning, även att hjälpa våra medlemmar med förlängning av avtal, informera om vår gruppträning, hålla rent och fräscht i våra lokaler, samt administrativt arbete såsom förlängning av abonnemang, försäljning av Hälsotjänster och liknande.
Arbetet är förlagt till både dagar, kvällar och helger och du kan själv påverka hur mycket du vill arbeta.
Detta är ett arbete för dig som är student inom hälsa och träning och söker extraarbete med möjlighet att lära.

Vi planerar att öppna i februari och vi kommer att hålla till på Kyrkogatan 15 i centrala Luleå.

Din profil

Du har en sund inställning till träning och hälsa. Du studerar till Hälsovetare eller motsvarande och vill arbeta på en träningsanläggning med stort hälsofokus. Vi söker någon som vill kombinera studier med service & träning. Du är varm, hjärtlig, glad, prestigelös och vill vara en del av en mycket sammansvetsad grupp. Ser på träning som ett sätt att ha balans i livet.

Ansökan

Älskar du service, människor och att arbeta i ett glatt och prestigelöst arbetslag? Sök jobbet nu!
Frågor om tjänsten kan mailas till sara.bjornberg@arenapersonal.com.
Din ansökan gör du genom att klicka på Ansök här och skicka in din ansökan med personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Arena Personal
Sista ansökningsdag 31 jan (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår personal är i huvudsak anställda av Arbetslivsresurs och har stor erfarenhet och kompetens av beteendeförändring och att hitta människors motivation. Därför vet vi att vi kommer att lyckas locka till oss människor som vill träna för att få ett hållbart liv och arbetsliv med balans och hälsofokus. Hos oss är träning inte krångligt eller invecklat. Vi kommer att erbjuda träning som är enkel, funktionell och glädjefylld.
För oss betyder hälsa att vi vill hjälpa våra medlemmar att bygga en ny livsstil, träna och befästa en ny vana för livet. Vi står för långsiktighet, prestigelöshet, och mer innehåll än yta. Vi tror på livslång hälsa genom människors potential tillsammans med en allsidig träning. Vi tror att de flesta människor kan klara allt, bara man tränar på det tillräckligt mycket.