Uppdragsansvarig till WSP Byggprojektering i Luleå

Uppdragsansvarig till WSP Byggprojektering i Luleå

Har du en bakgrund inom byggnation och är redo att ta nästa steg i din utveckling? Beskriver du dig som en lösningsorienterad person som har lätt för att kommunicera? Bra- Då har du alla förutsättningar för att lyckas i rollen som uppdragsansvarig på WSP i Luleå!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för WSPs räkning en uppdragsansvarig. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos WSP under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

WSP växer och söker nu dig som vill vara med på den resan. För att du ska lyckas i rollen har WSP tydliga utvecklingsprogram för alla tjänster samt internutbildningar. Vid din sida har du erfarna kollegor som finns till hands. Det här är en tjänst där du får möjligheten att efter hand ta dig an allt mer komplexa projekt. Vill du se världen? Kul! Det finns möjligheter till det också om du vill.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och WSPs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Du kommer tillhöra gruppen för byggprojektering i Luleå och i rollen som uppdragsansvaring ingår att leda projekteringsuppdrag. I projekten som du leder har du det övergripande ansvaret och beroende på storlek kan olika arbetsuppgifter förekomma vilket innebär att i mindre projekt är du mer delaktig i den handgripliga produktionen, medan i större projekt ligger fokus på att leda gruppen. Det förekommer mycket möten både internt och externt vilket kräver att du kan kommunicera och bygga nätverk såväl internt som externa.

Några vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
  • Planera och styra projekten där du ansvarar för ekonomi och tidsplaner
  • Lösa tekniska detaljer
  • Bygga kundkontakter och sälja in WSP
Vi söker dig som

Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom bygg. Du har ett par års erfarenhet och vi ser gärna att det är inom konstruktion eller annan relevant roll inom byggbranschen. Det viktigaste är att du är redo för att ta ett större ansvar och utvecklas. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Meriterande är erfarenhet av Revit eller Tekla.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos WSP.
Du är bra på att kommunicera och bygga relationer, med både interna och externa parter. För att lyckas i rollen tror vi att du utstrålar kunskap och trygghet i kundmöten.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stefan Wallbäcks

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

WSP Byggprojektering i Norra Norrland arbetar idag med många spännande projekt och behöver nu förstärka vårt team med erfarna konstruktörer, handläggare och uppdragsansvariga. Vi har kontor spridda från Kiruna, Kalix, Boden, Luleå, Piteå ner till Skellefteå.

WSP Byggprojektering erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom byggnadsteknik. Verksamheten omfattas av projektering av hus -och industriprojekt, utredningar och skadebesiktningar. Läs mer på: www.wsp.com
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 aug 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.