Mekaniker/Svetsare till Vinab i Luleå

Mekaniker/Svetsare till Vinab i Luleå

Ditt nya jobb:
Arbetet innebär svets och mekaniska reparationer i industrianläggningar.
Din erfarenhet:
För att snabbt komma in i arbetet, och kunna bidra i vår organisation så är det bra om du har erfarenhet av att arbeta som mekaniker/svetsare samt att du har kunskap inom industrin,
Vi ser gärna att du har tekniskt gymnasium eller motsvarande kompetens. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt.
Dina personliga egenskaper:
Du är serviceinriktad och har lätt för att förstå kundens behov. Som person är du noggrann och strukturerad samt du förstår vikten av att följa uppsatta mål. Du är van att arbeta självgående och kan ta egna beslut, filtrera information och prioritera uppgifter på ett effektivt sätt med en hög kvalité.
Vi värdesätter ett engegemang och driv.
Din ansökan:
Vill du veta mer om tjänsten kontakta våran VD:
Jon Nordmark på Vinab 070-3480406
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi kommer att tillämpa löpande urval och tillsättning av tjänsten kan ske innan ansökningstidens slut.
Du söker ovan nämnda tjänst genom att maila ett kortfattad CV och ett personligt brev till jon.nordmark@vinab.se, märk din ansökan med "Mekaniker/svetsare Luleå".
Mer info
Kontaktperson jon nordmark
Telefon 070-3480406
Email Mejla jon nordmark
Område Luleå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vinab.se
Sista ansökningsdag 30 nov (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VI HAR INOM FÖRETAGET LÅNG ERFARENHET AV ARBETE INOM DEN TUNGA INDUSTRIN OCH ERBJUDER TJÄNSTER FRÅN MINDRE MONTAGE TILL NYCKELFÄRDIGA PROJEKT.