Arbetsledare väg & järnväg

Arbetsledare väg & järnväg

Veidekke Anläggning Nord söker nu fler fantastiska medarbetare. Vi söker arbetsledare med erfarenhet inom mark- och anläggningsarbete till vår väg & järnvägsverksamhet i Norrbotten. Tveka inte att ansöka om du vill vara med och bygga framtiden med oss!

Arbetsuppgifter
Trivs du med att leda, fördela och samordna arbete genom involvering är detta en tjänst för dig. Arbetsuppgifterna innefattas av att upprätthålla en effektiv produktion med hjälp av tilldelade resurser och med ett positivt ledarskap, leda-, planera- och organisera för ett effektivt arbete. Du kommer att göra arbetsberedningar, planera inköp och beställningar, upprätthålla kontakt med kunder och leverantörer, samordna resurssättningen av personal och underentreprenörer samt utveckla arbetsmetoder för att föra verksamheten, människorna i den och inte minst själv, framåt.

Kvalifikationer
Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet av arbetsledning inom mark- och anläggningsarbeten. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med väg och betong är det meriterande. Du har en övergripande god förmåga att planera i både korta- och långa tidshorisonter för att underlätta hanteringen av de varierande arbetsuppgifterna. Ytterligare förutsättningar för ett effektivt och bra arbete är att du har en god ekonomisk förståelse, har ett byggtekniskt intresse, datorvana och ett gott bemötande mot leverantörer och beställare.

Personliga egenskaper
Vi är övertygade om att du som söker vill agera som en förebild och genom ditt ledarskap ta tillvara på samtliga medarbetares kompetenser genom involvering. Detta för att bygga ett motiverat, engagerat och effektivt arbetslag. Du är ödmjuk i samarbetet med andra, och är du dessutom lösningsorienterad, initiativrik och en god kommunikatör som tar ansvar och fattar beslut när så krävs ser vi gärna att du skickar in en ansökan så snart som möjligt.

Att arbeta säker är en prioritet hos Veidekke. Du som söker jobbet har ett starkt säkerhetstänk med stor fokus på arbetsmiljö, och prioriterar alltid din och dina medarbetares säkerhet och hälsa.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande arbete i verksamheter med tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens behov.

Arbetsplats: Norrbotten
Verksamhet: Veidekke Anläggning
Ansökningsfrist: den 29 februari 2020
När kan du börja? Enligt överenskommelse
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Organisation & ledning, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://veidekke.se/
Sista ansökningsdag 21 feb 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veidekke är inget vanligt byggföretag. Visserligen bygger vi allt från broar och bostäder, vägar och tunnlar, men det är vår syn på människor som är annorlunda. Veidekke är en idé om hur människor tillsammans kan skapa goda resultat. Vi tror på involverande krafter och kollektiv intelligens. Vi är övertygade om att människor åstadkommer mer genom samarbete.

Veidekke är Skandinaviens fjärde största entreprenad- och bostadsutvecklingsföretag med en total omsättning på cirka 36 miljarder NOK. I Sverige har finns cirka 2 200 anställda och en omsättning på kring 11 miljarder SEK (2018).