Projektstöd till Luleå – Vattenfall Services

Projektstöd till Luleå – Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Affärsområde Belysning är Sveriges största och ledande belysningsentreprenör. Vi levererar energieffektiva helhetslösningar till våra kunder som återfinns bland myndigheter, kommuner och byggentreprenadföretag inom infrasektorn.

Vill du, tillsammans med oss, bygga vägen som ska ta oss framåt mot en fossilfri framtid? Just nu söker vi ett projektstöd till vår verksamhet i Luleå!

Din roll som Projektstöd
Som projektstöd har du en central roll att stödja projektledare med framförallt kvalificerade administrativa arbetsuppgifter, ärendehantering och fakturering. Du kommer att arbeta nära projektledningen för att säkerställa ordning och reda i projekt från start till avslut samt analysera framdrift och ekonomisk uppföljning tillsammans med avdelningschef under projektens gång. Resor i tjänsten kan förekomma.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
  • att upprätthålla struktur och rutiner
  • dokumenthantering
  • kontering av fakturor samt,
  • projektekonomisk uppföljning och fakturering.
Du kommer att tillhöra en avdelning där vi idag är sex projektledare, ett projektstöd och 17 tekniker. Vi finns på flera orter i Norrland såsom Luleå (Notviken), Gällivare och Sollefteå.

Dina kvalifikationer som Projektstöd
Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning, är en van datoranvändare och är duktig på att söka och värdera information. Det är meriterande med SAP-vana och erfarenhet av Excel.

Du har tidigare arbetat med ekonomiskt och/eller administrativt arbete där du hanterat rapportering, uppföljning, fakturor, avtal och projektadministration. Det är fördel med erfarenhet ifrån entreprenadbranschen och projektekonomi.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för dig är det motiverande att erbjuda jämn och god service med hög kvalitet. Du är en ansvarstagande problemlösare som tar initiativ och visar en god social förmåga i dina kontakter och samarbete med kollegor och kunder. Du identifierar och genomför aktiviteter som leder i målets riktning. Vidare är du klar och tydlig i ditt sätt att kommunicera (både i tal och skrift) på svenska, och du har B-körkort.

Placeringsort
Location: Luleå (Notviken)

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Johan Olsson-Lasu, tfn 072-237 84 43. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Yasmina Björnström, tfn 073-056 19 37, yasmina.bjoernstroem@vattenfall.com

Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (2 dagar kvar)