Ledande elmontörer - Norr- och Västerbotten

Ledande elmontörer - Norr- och Västerbotten

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Enhet Construction Servicesgenomför projekt och levererar helhetslösningar för el- och kontrollutrustning till ställverk och kraftstationer, samt för byggnation av kraftledningar. Våra kunder är framförallt elnätsbolag och vattenkraftsproducenter. Vår leverans är oftast totalåtaganden med projektledning, konstruktion, programmering, montage och idrifttagning. Att i alla moment arbeta säkert är en självklarhet, säkerheten är alltid nummer ett inom Vattenfall Services.

Nu söker vi fler ledande elmontörer! Vi kan erbjuda en trevlig arbetsplats med bra gemenskap och ett klimat där vi hjälper varandra. Här får du en varierande och inspirerande vardag med utmaningar, du kommer att kunna växa och vidareutvecklas i en ansvarsfull och viktig roll.

Din roll som ledande elmontör
Du kommer att ingå i en avdelning som arbetar med större investeringsprojekt inom stationsentreprenad, främst vattenkraftstationer. I avdelningen är vi cirka 25 medarbetare (montörer, projektledare, automationsingenjörer, provare samt ledande elmontörer).

Du kommer att ta ansvar som siteansvarig/ledande elmontör, men även delta i montagearbetet. Arbetet sker på site (byggarbetsplatsen) tillsammans med dina kollegor och etablerade underentreprenörer. Det är självständigt, samtidigt som det kräver hög grad av samarbete och löpande kommunikation.

Du blir hemstationerad och veckopendlar oftast till byggarbetsplatsen. Exempel på ansvar och arbetsuppgifter:

>> Montage och montageledning av elkraftanläggningar och kontrollutrustning
>> Arbete med riskanalyser, förebyggande säkerhetsarbete och säkra att Vattenfall Services marknadsledande miljö- och arbetsmiljörutiner följs
>> Vara elsäkerhetsledare, siteansvarig och ha löpande dialog med kunden
>> Uppföljning av tid och eventuella tilläggsarbeten.

Vi söker dig som har ett starkt engagemang och vill vara en del i vår fortsatta utveckling. Dina kvalifikationer:
>> El-utbildning och erfarenhet av att arbeta som montör och/eller ledande montör är ett krav
>> Det är meriterande om du har erfarenhet av en roll som ledande montör inom processindustri och/eller entreprenadbranschen (t.ex. infrastruktur, bygg, energi)
>> Datorvana är viktigt samt goda kunskaper i svenska och engelska
>> B-körkort och möjlighet att resa i tjänsten.

Du är en person som kan driva ditt och andras arbete framåt på ett ansvarsfullt, självständigt och effektivt sätt. Du är duktig på att kommunicera och informera, du har affärssinne och är mål- och resultatinriktad. Ditt arbetssätt kännetecknas av struktur, gott samarbete, bra omdöme och att du handlar i enlighet med mål och riktlinjer med stort säkerhetsfokus.

Mer information
Du blir stationerad i hemmet, ange tydligt din bostadsort när du ansöker via vår annons på vattenfall.se/jobb. Hör gärna av dig till oss ifall du har någon fundering, rekryterande chef är Rolf Svallfors 070-399 12 24 och rekryterare Ingela Skoog, 0730-243 164.

Fackliga kontaktpersoner
Sven Johannesson, Unionen, Leif Karlsson, SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors, Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, 08-739 50 00.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Denna tjänst är säkerhetsklassad och därför kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast 25 oktober, 2019!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation - underhåll - konsulttjänster. Läs mer på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Linkedin - Vattenfall Services Nordic AB
Instagram - vattenfallservices
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (6 dagar kvar)