Ekonomiassistent till Vattenfall

Ekonomiassistent till Vattenfall

Vi söker en duktig controller assitent till ett spännande uppdrag hos Vattenfall i Luleå. Urval sker löpande, så varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Du kommer att tillhöra Business Control-teamet i BU Hydro Nordic där du kommer att ingå i ett team tillsammans med fyra Business Controllers.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Avlasta Business controllers med hantering av operativa fakturafrågor från den egna organisationen, kundfakturering, kvalitetssäkring av ekonomisk data, ekonomisk rapportering och diverse ad-hoc uppgifter.

Vem är du?

Du som söker är självgående, ansvarstagande och noggrann. Du har goda kunskaper i Excel samt goda generella systemkunskaper.
Erfarenhet med hantering av leverantörs- och kundfakturering, gärna i SAP och PID.

Meriterande är
Erfarenheter av liknande arbetsuppgifter.
Erfarenhet av arbete inom Vattenfall och i Vattenfalls system.

Om verksamheten

Vattenfall är ett ledande europeiskt energiföretag som i mer än 100 år elektrifierat industrier, levererat energi till människors hem och moderniserat vårt sätt att leva genom innovation och samarbete.

Vi vill nu göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation. Därför driver vi omställningen till ett hållbart energisystem genom satsningar på förnybar produktion och klimatsmarta energilösningar för våra kunder.

Vi har cirka 20 000 anställda och är verksamma främst i Sverige, Tyskland, Nederländerna, Danmark, Storbritannien och Finland. Vattenfall ägs av den svenska staten.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 22 apr 2019 (3 dagar kvar)