Business Controller till Vattenfall i Luleå

Business Controller till Vattenfall i Luleå

Till ett uppdrag hos Vattenfall i Luleå söker vi nu en duktig controller som trivs med att jobba i team. Uppdraget beräknas starta under januari 2020 och fortlöpa fram till mitten av sommaren 2020. Ta chansen och sök denna spännande roll! Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Business controller inom stabsenheten Business Control and Asset Management (GV-F) inom BU Hydro Nordic. Controllingteamet består av fyra controllers för den svenska verksamheten. Nära samarbete med Financial Control centralt inom Vattenfall och framtagande av rapporter för koncernrapportering.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer att arbeta med bland annat bokslut, prognoser och affärsplanering. Koncernrapportering ingår också liksom att vara ett stöd till i första hand chefer inom Vattenfall Vattenkraft. En del av rapporteringen sker på engelska.

Vem är du?

Vi söker dig som har utbildning inom ekonomi från högskola/universitet samt några års erfarenhet av controllingverksamhet, helst inom större bolag/koncerner. Tidigare arbete hos Vattenfall och i synnerhet inom controlling är meriterande. I och med att arbetet sker i team så behöver du vara bra på att samarbeta, flexibel och trivas med varierade uppgifter. Du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (8 dagar kvar)