Administratör ärendestyrning till Vattenfall i Luleå

Administratör ärendestyrning till Vattenfall i Luleå

Vi söker en nyfiken och lättlärd administratör till ett spännande konsultuppdrag hos Vattenfall. Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Denna resurs är tänkt att stötta Ärendestyrarna med diverse administration. Avdelningen tar emot olika ärenden via telefon, mail och ärendehanteringssystemet.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer bland annat att sköta larmmottagning (ta emot samtal och skicka ut tekniker), bevaka maillåda och svara på mail m.m.

Vem är du?

Vi söker dig som har en utbildning på lägst gymnasienivå och med tidigare erfarenhet av administration och service.
Det är meriterande om du arbetat i något ärendehanteringssystem och gärna i SAP.

Som person är du serviceminded med en förmåga att skapa goda relationer. Du trivs med att prata i telefon och du arbetar både effektivt och noggrant. Vi tror också att du är lättlärd och tycker om arbeta med dator och olika system.

Om verksamheten

Vattenfall är ett ledande europeiskt energiföretag som i mer än 100 år elektrifierat industrier, levererat energi till människors hem och moderniserat vårt sätt att leva genom innovation och samarbete.

Vi vill nu göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation. Därför driver vi omställningen till ett hållbart energisystem genom satsningar på förnybar produktion och klimatsmarta energilösningar för våra kunder.

Vi har cirka 20 000 anställda och är verksamma främst i Sverige, Tyskland, Nederländerna, Danmark, Storbritannien och Finland.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 22 apr 2019 (1 dag kvar)