Administratör sökes till Umia

Administratör sökes till Umia

Är du en person med ordningssinne och driv? Vi söker en administratör till Umias kontor i Luleå. Här finns möjligheten att bli en del av ett företag på framfart!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Umias räkning en administratör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Umia.

Tjänsten avser ett vikariat som initialt förväntas pågå till februari 2020.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Umias önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Som administratör kommer du att ta dig an en bred roll som innefattar bland annat:
  • Fakturering och leverantörsfakturor
  • Registrering av arbetsorder
  • Hantera växel
  • Bevakning av kundfakturor
Denna tjänst kommer inte innefatta hantering av löner.

Vi söker dig som

Har god datavana och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har någon typ av ekonomisk utbildning men det är inte ett krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss.

Som person vill vi att du är noggrann, serviceinriktad och har förmåga att ta egna initiativ. Vi söker en person som är situationsanpassad, nyfiken på nya utmaningar och har intresse av att ge stöd till verksamhetens olika delar.

START: 15 augusti
OMFATTNING: Heltid
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Moa Markgren

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Umia är ett av Sveriges snabbast växande installations- och serviceföretag. De finns med lokalägda dotterbolag i Umeå, Luleå, Skellefteå, Uppsala, Stockholm och Malmö. De tror på lokal ägarförankring och smart Umia-metodik, dvs gränsöverskridande samverkan mellan olika teknikområden som utförs med lokalt engagemang och kunnande.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 juni 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.