Verksamhetskoordinator

Verksamhetskoordinator

Som en av landets största beställare är vårt uppdrag att bidra till en ökad produktivitet och innovationsgrad i anläggningsbranschen och bidra till samhällsutvecklingen. Investering är ett av Trafikverkets fem verksamhetsområden och ansvarar för ca 1500 investerings- och reinvesteringsprojekt för både väg och järnväg. Investering har drygt 900 medarbetare i hela landet och omsätter cirka 15 miljarder kronor per år.
Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Arbetsuppgifter
Som verksamhetskoordinator stöttar du avdelningschefen i arbetet med styrning och uppföljning. I ansvaret ingår koordinering av ledningsfrågor, remisser, implementering av rutiner och arbetssätt, revisioner, övergripande resurshantering samt beredning och utveckling av avdelningsövergripande operativa och strategiska frågor. Du är också representant i olika beredningsgrupper. Du jobbar i tät dialog med övriga avdelningar samt med övriga verksamhetsområden i Trafikverket. Som verksamhetskoordinator rapporterar du direkt till avdelningschefen.

Placeringsort: Luleå eller Solna

Kvalifikationer
Vi söker dig som
  • har en universitets- eller högskoleexamen (180 hp) inom relevant område, eller motsvarande utbildning och erfarenhet som vi sammantaget bedömer som likvärdig
  • har ledarerfarenhet från projektverksamhet eller linjeverksamhet
  • kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
  • har körkort för personbil
Det är meriterande om du
  • har erfarenhet av verksamhetsstyrningsfrågor
  • har yrkeserfarenhet från anläggningsbranschen och från infrastrukturprojekt
Som person är du drivande, analytisk och bra på att omsätta strategier till handling. Du är van att arbeta med många processer samtidigt och arbetar självständigt på ett strukturerat sätt. Vidare bygger du förtroendefulla relationer och hantera olika intressen på ett professionellt sätt.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-03-20

Upplysningar

Rekryterande chef Jörgen Simu
0101237425

SEKO Anna Carlsson
0101236055

ST Airi Larsson
0101236243

SACO Christina Mattila
0101237068
Mer info
Kontaktperson Jörgen Simu
Telefon 0101237425
Område Luleå
Yrkesroll Administration, Koordinator, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 mars (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Resor och transporter är en stor del av Trafikverkets vardag. Vi arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. Vi bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Tillsammans med andra aktörer kan vi underlätta livet i hela Sverige. Vi är en stor organisation med många olika verksamhetsområden och arbetsuppgifter. Här finns över 150 olika yrken och en stor intern arbetsmarknad. Detta gör att vi kan erbjuda dig goda möjligheter att utvecklas.