Projektledare - samhällsbyggare i Norr!

Projektledare - samhällsbyggare i Norr!

Arbetsuppgifter
Som projektledare hos oss på Trafikverket är du ansvarig för cirka fem projekt och driver dessa tillsammans med en projektingenjör och ett team av tekniska specialister. Du får möjlighet att tidigt vara med i projektplaneringen, där du säkrar upp projektets budget, tidplan och innehåll i grova drag. Du har sedan möjlighet att fördjupa dig inom projektet och vara ansvarig projektledare genom hela projekteringen och sedan avsluta med entreprenad. Som beställare har du ansvar för upphandling och uppföljning av samtliga leverantörer inom dina projekt.

Vilka är våra projekt?

Vi har en stor variation av projekt både inom väg och järnväg och vilka projekt man ansvarar för kan variera över tid. Just nu har vi flera projekt som söker projektledare. Några av dessa är:
  • Produktion av mitträcke, gång- och cykelvägar och cirkulationsplats
  • Projektering av mitträcken på E10, broar och faunapassager
Trafikverket erbjuder utbildningsmöjligheter och kompentensutveckling för dig!

Kvalifikationer
Vi söker dig som
  • är projektledare, uppdragsledare, platschef eller liknande med flera års erfarenhet från att driva projekt
  • har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180hp (120p) med teknisk inriktning eller annan bakgrund kompletterad med erfarenhet från projektledning och/eller branscherfarenhet som vi bedömer som likvärdig
  • har erfarenhet av arbete med budget, prognoser och ekonomisk uppföljning.
  • har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
  • har körkort för personbil
Det är meriterande om du
  • har erfarenhet av projekt inom infrastruktur, gärna från produktion
  • har kunskaper i konsult- och entreprenadjuridik
Som person drivs du av att leverera resultat som bidrar till att vi når våra mål och skapar nytta i samhället. Du trivs att arbeta i team, har ett affärsmässigt förhållningssätt och driver projekt genom att ta initiativ, inspirera och engagera. Du bygger förtroende för vår verksamhet genom att kommunicera tydligt, vara lyhörd och visa tillit till andra.

Placeringsort: Luleå

Intervjuer är planerade till 9 december samt den 12 december i Luleå.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-11-25

Upplysningar

Rekryterande chef Malin Ekholm
0101237460

SEKO Per-Arne Utbult
0101232824

SACO Christina Mattila
0101237068

ST Åsa Callgren
0101237552
Mer info
Kontaktperson Malin Ekholm
Telefon 0101237460
Område Luleå
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 nov 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Resor och transporter är en stor del av Trafikverkets vardag. Vi arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. Vi bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Tillsammans med andra aktörer kan vi underlätta livet i hela Sverige. Vi är en stor organisation med många olika verksamhetsområden och arbetsuppgifter. Här finns över 150 olika yrken och en stor intern arbetsmarknad. Detta gör att vi kan erbjuda dig goda möjligheter att utvecklas.