Projektledare Projektering till Norrbotniabanan

Projektledare Projektering till Norrbotniabanan

Arbetsuppgifter
Du kommer ha övergripande ansvar för samordning av projektering i såväl järnvägsplaner som bygghandling. Projekteringen genomförs av olika konsulter där tekniska lösningar behöver samordnas för att uppnå en likformighet i såväl den färdiga anläggningen som att byggandet kan ske effektivt och rationellt. I arbetsuppgifterna ingår att samordna projekteringsledare och tekniska specialister samt att säkerställa att likvärdiga handlingar i de olika projekteringskontrakten erhålls.

Kvalifikationer
Vi söker dig som
  • har en universitets- eller högskoleutbildning med examen inom Väg- och Vatten eller likvärdig utbildning
  • har mångårig relevant arbetslivserfarenhet från anläggning- och järnvägsprojekt
  • har erfarenhet av att leda och genomföra projekt, exempelvis från roller som projektledare, projekteringsledare eller uppdragsledare
  • har erfarenhet av att arbeta i stora organisationer
  • har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
  • har körkort för personbil
Det är meriterande om du
  • har erfarenhet från chefsroll
För att lyckas i rollen är du självgående och har lätt för att samarbeta med andra. Du är flexibel och kan förmedla budskap på ett enkelt och tydligt sätt. En annan viktigt del är ditt affärsmässiga förhållningssätt, för att skapa lönsamhet och effektivitet i uppdragen.

Intervjuer är planerade till mitten på november.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-10-31

Upplysningar

Rekryterande chef Lars Bergdahl
0101237441

ST Airi Larsson
0101236243

SEKO Per-Arne Utbult
0101232824

SACO Roxan Saleh
0101236222
Mer info
Kontaktperson https://www.trafikverket.se/nara-dig/projekt-i-...
Telefon 0101237441
Område Luleå
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Resor och transporter är en stor del av Trafikverkets vardag. Vi arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. Vi bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Tillsammans med andra aktörer kan vi underlätta livet i hela Sverige. Vi är en stor organisation med många olika verksamhetsområden och arbetsuppgifter. Här finns över 150 olika yrken och en stor intern arbetsmarknad. Detta gör att vi kan erbjuda dig goda möjligheter att utvecklas.