Programmeringsintresserad utvecklare till TietoEVRY!

Programmeringsintresserad utvecklare till TietoEVRY!

Har du ett stort intresse för programmering och vill vara med på resan i att utveckla 5G och framtidens 6G inom telekom-branschen? Vill du göra det i en organisation som är ledande i sin bransch? Då är det här tjänsten för dig!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för TietoEVRYs räkning en utvecklare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos TietoEVRY under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

TietoEVRY i Luleå växer och söker därför dig som vill vara med på denna tillväxtresa. Gruppen består idag av 50 kunniga och prestigelösa kollegor, varav 7 kommer att ingå i ditt närmsta team. TietoEVRY är ett mångkulturellt företag som jobbar tight tillsammans både inom och utanför respektive team. Att bistå varandra hjälp och dela kunskaper med varandra är en självklarhet. Du kommer att komma till en arbetsplats där prestigelöshet genomsyrar hela verksamheten.

Under din första tid kommer du att få en dedikerad mentor som kommer att lära upp dig inom det specifika telecom-området du kommer att tillhöra.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och TietoEVRYs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Arbetsuppgifter

Som mjukvaruutvecklare på TietoEVRY kommer du utveckla högteknologiska lösningar inom 5G tillsammans med TietoEVRY:s kunder och dina kollegor i teamet. Du kommer att ingå ett agilt team där ni arbetar tillsammans med systemering, mjukvaruutveckling och verifiering. Det kommer passa dig som motiveras av att arbeta metodiskt för att lösa problem.

Arbetet sker främst i C/C++ med inriktning mot realtidstillämpningar med protokollbaserad kommunikation i inbyggda system och kan till vissa delar betecknas som hårdvarunära. Även Java och Python är centrala i arbetet.

Vi söker dig som

har ett stort intresse för programmering och en examen från utbildning inom teknisk datavetenskap, teknisk fysik, elektroteknik eller annan likvärdig utbildning. Du har en vilja att hålla dig uppdaterad med ny programmeringsteknik och har ett stort driv och engagemang för arbetet. Då det primära språket som brukas är engelska, känner du dig mycket bekväm med det engelska språket. Det är meriterande om du kan svenska.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos TietoEVRY.
Du är en prestigelös person som gillar att, och ser fördelarna att arbeta tillsammans med andra i team. Du har en stor nyfikenhet för programmering och delar gärna med dig av din kunskap till andra.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefin Sjöström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

TietoEVRY skapar digital fördel för företag och samhälle. De är ett ledande företag inom digitala tjänster och programvara med lokal närvaro och global kapacitet. Deras nordiska värderingar och arv styr deras framgång.

TietoEVRY har sitt huvudkontor i Finland cirka 24 000 experter globalt. Företaget betjänar tusentals företagskunder och offentliga kunder i mer än 90 länder. TietoEVRYs årliga omsättning är cirka 3 miljarder EUR och dess aktier är noterade på NASDAQ i Helsingfors och Stockholm samt på Oslo Børs.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 juni 2021 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.