Systemarkitekt till Tieto

Systemarkitekt till Tieto

Vill du vidare i karriären och arbeta för ett expansivt företag i framkant? Har du erfarenheter som systemutvecklare inom RAN? Tieto i Luleå söker dig som vill driva studier inom arkitektur mot RAN. Sök tjänsten nedan.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Tietos räkning en Systemarkitekt. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Tieto.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Tietos önskemål är att alla frågor tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Som systemarkitekt hos Tieto kommer du arbeta som konsult och agera kom den tekniska ledaren/expert på nätverksområdet för radioåtkomst för att driva studier. Definiera systemarkitektur för exempelvis 5G-produkter.

Som det dagliga arbetet ska du analysera marknad/produktkrav, definiera systemarkitektur, allokera funktioner och prestanda, kör studier genom att samarbeta med korsfunktionella team från system, design, integration, verifiering etc.

Vi söker dig som

har minst 5 års erfarenheter av systemutveckling inom RAN och fördjupad kunskap om 4G/5G eller annan trådlös teknik.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Du är van och trivs av att arbeta självständigt. Då du kommer att vara den tekniska experten i teamet är det viktigt att du har en analytisk förmåga och kan leda människor i arbetet.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Andersson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Tietos mål är att vara kundernas förstahandsval för affärsförnyelse och det ledande mjukvaru- och tjänsteföretaget i Norden.

I en snabbt föränderlig värld kan varje bit av information användas för att skapa nytt värde. Tieto vill omsätta möjligheterna i den datadrivna världen till värde för människor, företag och samhället i stort. Vi har idag en framträdande roll i det digitala ekosystemet och använder vår mjukvara och våra tjänster för att skapa verktyg och lösningar som förenklar vardagen för miljontals människor, hjälper kunder att förnya sin affär genom att fånga möjligheterna med modernisering, digitalisering och innovation och som skapar nya möjligheter baserat på öppenhet, innovationssamarbeten och ekosystem.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 juni (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.