IT-projektledare till Tieto

IT-projektledare till Tieto

Arbetar du idag som inom IT som exempelvis projektledare och vill ta nästa kliv i karriären eller har du en nuvarande roll inom vården och är nyfiken på framtidens bransch där du får utveckla morgondagens moderna vårdsystem? Tieto söker dig med ambitionerna att utvecklas inom ditt område.

Tieto söker dig som vill vara med på den framtida resan och ta dig an teamet för att bidra med dina erfarenheter och kunskaper. Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Tietos räkning en IT-projektledare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Tieto. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Tietos önskemål är att alla frågor tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

I den här tjänsten kommer du arbeta med mordern teknik inom komplexa verksamher tillsammans med ett gäng drivna kollegor som samtliga är innovativa och känner en samhörighet med företaget. Du kommer ha en varierad vardag med arbetsuppgifter så som:
  • Ansvara för och driva projekt i nära dialog med beställare, styrgrupp och projektmedlemmar.
  • Följa behov från start till genomförande.
  • Förbättringsarbete
  • Verksamhetsutveckling
Du kommer att arbeta agilt och utveckla moderna system bland annat mot vården och andra myndigheter inom en internationell miljö.

Hos Tieto är kompetensutveckling en viktig del av det dagliga arbetet och de är väldigt mån om att alla anställda ska trivas på arbetsplatsen. De arbetar kontinuerligt med att vidareutveckla medarbetarnas kunskaper och tillsammans med dina kollegor kommer du att ha stora möjligheter till god personlig utveckling. Inledningsvis kommer du att gå parallellt med en erfaren kollega för att få en gedigen introduktion till arbetet.

Vi söker dig som

har erfarenheter inom IT och arbetat tidigare inom projektledning. Alternativt har du arbetat i en liknande roll inom branschen och vill fortsätta utvecklas. Meriterande om du har erfarenhet av verksamhetsutveckling, har en bred processförståelse och är van att arbeta i projektform.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Tieto. Du är samarbetsvillig då mycket av ditt arbete sker i team, vidare har du en god kommunikationsförmåga och är driven som person som tar initiativ för både ditt arbete samt din framtida utveckling.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Andersson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Tietos mål är att vara kundernas förstahandsval för affärsförnyelse och det ledande mjukvaru- och tjänsteföretaget i Norden.
I en snabbt föränderlig värld kan varje bit av information användas för att skapa nytt värde. Tieto vill omsätta möjligheterna i den datadrivna världen till värde för människor, företag och samhället i stort. Vi har idag en framträdande roll i det digitala ekosystemet och använder vår mjukvara och våra tjänster för att skapa verktyg och lösningar som förenklar vardagen för miljontals människor, hjälper kunder att förnya sin affär genom att fånga möjligheterna med modernisering, digitalisering och innovation och som skapar nya möjligheter baserat på öppenhet, innovationssamarbeten och ekosystem.
Läs mer på www.tieto.com
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 13 apr (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.