Systemutvecklare till TietoEVRY

Systemutvecklare till TietoEVRY

Har du erfarenhet inom systemutveckling och letar efter spännande karriärmöjligheter inom systemutvecklingsområdet. Ansök idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för TietoEVRY:s räkning Systemutvecklare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos TietoEVRY under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och TietoEVRY:s önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter
I tjänsten som Systemutvecklare på TietoEVRY kommer du att vara med i hela produktutvecklingskedjan (idé, analys, krav, utveckling, test och leverans). Du kommer att arbeta agilt med ett tätt kundsamarbete. Du får också, över modern containerteknik, vara med och förvalta och driftsäkra deras produkter. Då de används inom sjukvården är det särskilt viktigt att leveranser håller hög kvalitet och fokus kommer därför läggas på att ha en väl fungerande utvecklings- och testprocess. För att uppnå detta arbetar du tillsammans i mindre team för att gemensamt lösa utmaningar och hjälpa varandra.

Du kommer att erbjudas spännande karriärmöjligheter inom systemutvecklingsområdet och en möjlighet att arbeta med modern, tjänstebaserad teknik. TietoEVRY har ett stort produkt- och kundnätverk och du får chansen att, i en inspirerande omgivning, vara med och vidareutveckla nordisk sjukvård och dess ekosystem in i framtiden.

Vi söker dig som:
Som har tidigare erfarenhet som systemutvecklare och primärt goda kunskaper inom applikationsutveckling. Vi ser även att du har goda kunskaper inom följande: HTML5, Java, SQL och Linux. Vidare har du goda kunskaper i det svenska och engelska språket. Det är meriterande, men inte ett krav för tjänsten, om du har en relevant universitets- eller högskoleexamen inom IT. Du bör ha ett genuint intresse för teknik, i synnerhet inom området applikationsutveckling, och du är en person som gillar att utvecklas och prova på nya områden.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos TietoEVRY. Du är ansvarstagande och en positiv lagspelare som inte är rädd för att komma med nya idéer. Du är noggrann och analytisk. Du gillar när vardagen innehåller "vanliga" arbetsuppgifter, som fördelas inom teamet, varvade med nya utmaningar.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
URVAL: Sker löpande
Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://professionalsnord.se/
Sista ansökningsdag 31 okt 2021 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!