Nätverkskonsult (Cisco/HPE)

Nätverkskonsult (Cisco/HPE)

Jag heter Stefan Kärnestad och ansvarar för ett konsultteam inom nätverk och säkerhet på Cygate i Luleå. Vi arbetar med lösningar från bland annat Cisco, HPE, Palo Alto, Fortinet, Checkpoint, F5 och Citrix, och hjälper våra kunder planering, drift och underhåll av deras IT-miljöer. Det finns en stor efterfrågan på vår kompetens, och därför behöver vi nu utöka teamet med en Nätverkskonsult som har grundläggande till goda kunskaper för olika nätverkslösningar. Du kommer att tillhöra vårt kontor i Luleå, men vi välkomnar sökanden från hela regionen, såsom Kiruna, Gällivare och Piteå.

Din nästa utmaning?
Vi är en del av Telia Company, och genom det kan vi erbjuda dig möjligheten att arbeta i ett bolag där det både finns entreprenörsdriv och stabilitet, samt en imponerande kundportfölj bestående av Sveriges största bolag. Det gör att du får arbeta med spännande kunduppdrag och goda möjligheter till utveckling.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken, och använda dina kunskaper i nära samarbete med våra kunder och andra tekniska specialister. Som Nätverkskonsult kommer du att arbeta med installation, konfiguration och felsökning av olika nätverkslösningar, och i takt med att du utvecklas tar du större ansvar för planering och design av olika lösningar.


Vem är du?

Som person uppvisar du ett genuint intresse för att arbeta med kunder och hjälpa dem med deras tekniska utmaningar. Vi tror att du söker dig till oss för att du vill känna tillhörighet i ett team, framför att arbeta själv. Du är lyhörd, öppen för att ta emot feedback, och delar med dig av kunskap till kunder och kollegor. Troligtvis är du i början av din karriär och har skaffat dig en bred förståelse för olika nätverkslösningar. Kanske har du börjat specialisera dig inom något område, och ser Cygate som en plats där du får fortsätta utvecklas.

Din personlighet:
  • Resultat- och målfokuserad, där du strävar efter att göra kunden nöjd
  • Du uppmärksammar och tar tag i olösta problem
  • Håller andra informerade
  • Behärskar svenska och engelska obehindrat
Dina erfarenheter:
  • Erfarenhet av installation, konfiguration och felsökning av nätverkslösningar, såsom Cisco och HPE Aruba
  • Certifieringar motsvarande CCNA är meriterande
  • B-körkort
Intresserad?
Vill du påbörja en spännande resa hos oss och ha mycket roligt på vägen, sök tjänsten! Om du har frågor, kontakta mig Stefan på 076-7677212 eller stefan.karnestad@cygate.se eller på LinkedIn. Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att höra av dig. Sista ansökningsdag är 2021-03-09

Välkommen till Telia Cygate - Home to your next big opportunity!
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cygate is the leading systems integrator for data and telecommunications in the Nordics. With leading-edge knowledge in networking, IT security, telecom, mobility and operations, Cygate creates solutions for IT-infrastructure that increase efficiency and reduce risk levels for companies and organizations. In collaboration with the largest telecom operator in the Nordics as well as with the world's leading IT-suppliers, Cygate offers secure communication solutions based on cutting-edge technology. Cygate is owned by Telia Company and has 650 employees in 21 local offices in Sweden. Diversity enriches our business and our culture. It creates dynamics in our customer meetings, our ways of working and innovation in our teams. We believe diversity makes work more fun. You are most welcome to join us!