Inledning
Är du elektriker och har erfarenhet inom servicearbete och installationer? Ser du framemot möjligheten att tillhöra ett glatt gäng med fokus på utveckling? Då är det dig vi söker som Elektriker!

Teknisk Fastighetsservice AB är ett av norra Sveriges ledande företag inom service, förebyggande underhåll, installation av fastighetstekniska installationer för ventilation, värme, kyla, el samt styr och regler. Verksamheten är belägen i Norrland med kontor på 15 orter från Gävle i söder till Luleå i norr med huvudkontor i Sundsvall. Våra kunder är fastighetsägare och nyttjare inom industri, offentlig och kommersiell verksamhet. Teknisk Fastighetsservice ingår i en koncern med ca 280 medarbetare varav 180 är anställda i TFS.

Arbetsuppgifter
I rollen som serviceelektriker kommer du till största del arbeta självständigt ute på fältet.
Arbetsuppgifterna består av kvalificerade serviceåtaganden, underhåll, felsökning, reparation, samt ombyggnationer el samt styr- och reglerteknik. Arbetet innefattar såväl planerade som mer akuta jobb och är variationsrikt med många sociala kontaktytor. För att kunna göra ett bra jobb får du löpande utbildning inom våra olika arbetsområden.

Vi söker dig som gillar omväxlande arbetsuppgifter, har ett utåtriktat sätt samt tycker om och har lätt för att träffa nya människor. Som Elektriker hos oss är du vårt ansikte utåt, därför ser vi att en av dina främsta egenskaper är serviceanda. Har du en lättsam inställning till uppgiften och ser möjligheter i stället för problem, kan vi erbjuda dig ett av branschens mest intressanta och kvalificerade arbeten.

Start: omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Anställning: Tillsvidare
Ort: Luleå
Sista ansökningsdag: 30 september
Kontakt: Leif Larsson, Projektledare 070-546 19 64 leif.larsson@tfservice.se eller Caroline Backlund, HR-ansvarig 060- 14 04 00 caroline.backlund@tfservice.se

Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut, skicka därför sin ansökan så snart som möjligt till: caroline.backlund@tfservice.se ange Elektriker Luleå vid ansökan.
Mer info
Kontaktperson Leif Larsson
Telefon 070-546 19 64
Område Luleå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tfservice.se/
Sista ansökningsdag 1 nov 2019 (16 dagar kvar)