Samhällskoordinator till Talga

Samhällskoordinator till Talga

Om tjänsten
Som Samhällskoordinator ansvarar du för att stötta miljö och samhällsutvecklingsarbetet hos Talga. Du kommer att leda dialogen med externa intressenter tillsammans med samebyar, myndigheter, kommuner, miljöorganisationer, markägare och medborgare. I rollen kommer du arbeta för att Talga möter och lever upp till ambitionen att vara en ledande aktör inom gruvnäringen gentemot miljö, kultur och samhällsvärden.

Du kommer att arbeta relationsbyggande och kommunikativt externt och internt. Skapa och leda forum för att säkerställa att lokala intressen representeras vid Talgas expansion i Norrbotten samt dokumentera intressen och följa upp utvecklingen gentemot intressenter.

I din roll som Samhälls- kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Koordinera dialoger
  • Administration
  • Samhällsutveckling
Tjänsten som Samhällskoordinator är en fasttjänst med planerad tillsättning under hösten 2021.

Tjänsten har fri stationeringsort med förväntan på hög närvaro i och runt Vittangi.

Om dig
Vi söker dig som är en kommunikativ relationsbyggare, vi tror att du har en bakgrund av arbete med människor i relationsskapande roller. Inom till exempel pedagogik, omvårdnad, HR, kommunikation eller besöksnäring. Examen inom Samhällsvetenskap är meriterande.

Som person brinner du för Norrbotten och oss som lever här. Du har ett intresse för kulturella värden och samhällsfrågor samt förstår utmaningarna med gruvdrift i norra Sverige. Har du en god kompetens i att skapa kontakter, leda samtal och bygga långsiktiga relationer kommer du att lyckas i rollen Samhällskoordinator hos Talga.

Viktigt för tjänsten är:
  • Lyhörd
  • Kommunikativ
  • Relationsskapande
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Talga Group Limited
Talga Group Limited är ett internationellt teknik- och råmaterials-företag, som nyttjar patentlösningar inom förädling av grafit- och grafen-produkter. Dessa produkter är en viktig del i kedjan i mot en grönare framtid. Grafit och grafen används bland annat för tillverkning av batterier till elbilar, framställning av högprestanda kolfiberkompositer, samt härdning av komponenter för längre livscykel.

Talgas vision är att skapa hållbar tillväxt genom förädling av samhällsnyttiga metaller och mineraler till klimatpositiva produkter, vilka bidrar till en grönare framtid. Talga driver teknikutveckling med mål att skapa gynnsamma lösningar för klimatutvecklingen globalt.

Talgas verksamheter innefattar högteknologiska förädlingsverk, så väl som forskning och utveckling. Utöver verksamheten i Sverige är Talga verksamma i Australien, Tyskland och Storbritannien. Talga är börsnoterat i Australien (ASX) med huvudkontor i Perth, Australien.
För mer information besök gärna www.talgagroup.com

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Filip Johansson via Adecco, filip.johansson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Samhällskoordinator, kommunikatör, relationsbyggare, kultur, gruvnäring, samhälle, Vittangi, Gällivare, Kiruna, Luleå, Talga, Adecco
Mer info
Kontaktperson Filip Johansson
Telefon 073-684 70 01
Område Luleå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 15 aug 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.