Projektledare

Projektledare

Sökes till Luleå/Boden

Vi söker en miljödriven Projektledare som vill hjälpa oss att växa ytterligare

Om tjänsten

Swerock Recycling är en avdelning inom Swerock där miljöperspektivet är högsta prioritet. Vårt uppdrag är att tillhandahålla lösningar så att bygg- och anläggningsbranschen uppfyller de krav som ställs från samhällets olika intressenter. Vi har egna mobila enheter bestående av mobil vattenrening till återvinningskrossar och sorteringsverk, mottagningsanläggningar och erbjuder även andra miljö- och avfallslösningar till våra kunder.

Som projektledare söker vi dig med stort engagemang att stötta och utveckla befintlig verksamhet och mottagningsanläggningar. Din roll är att hjälpa organisationen att utveckla affärer, anläggningar och behandlingstekniker för olika typer av avfall och överskottsmassor.

Det är viktigt att du har förmåga att överblicka helheten, således är det av vikt att du har goda ledaregenskaper och kan engagera och motivera dina kollegor och samarbetspartners.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära:
  • Etablera nya affärer och utveckla befintliga- och nya mottagningsanläggningar för volymmaterial/avfall som uppkommer från bygg- och anläggningsbranschen. Materialflödena som kommer hanteras är olika typer av avfall, överskottsmassor och förorenat vatten
  • Marknad- och försäljningsarbete samt skapa god kontakt med befintliga och nya samarbetspartners
  • Tillsammans med övriga i gruppen ta utveckla och förbättra befintliga behandlingstekniker för avfall och överskottsmassor.
Kravprofil

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet med stort engagemang vad gäller affärsutveckling inom miljöområdet. Vi ser positivt till personer med god erfarenhet att driva projekt/masshanteringsentreprenader och med erfarenhet från avfallsbranschen.

Intresse för värdeskapande materialhanteringskedjor är viktigt där egenskaper av god struktur och kontroll kommer vägs tungt.

Ett affärsdriv i kombination med förmågan att vara "hands on" i vår produktion.

För att trivas och bidra i rollen tror vi att du har intresse för att påverka dagens traditionella avfallshantering mot mer cirkulära affärsmodeller. Som person är du kreativ, social, initiativtagande samt lojal. Ledarskap och kundrelationer är naturliga inslag i din vardag vilket gör dig till en trygg och stabil ledare och förebild. Då det dagliga arbetet innebär mycket kontakter med flera olika aktörer har du en hög social kompetens och har lätt för att samarbeta och skapa relationer.

Innehar B-körkort.

Personliga egenskaper

Du har ett engagemang som smittar av sig på omgivningen och du trivs med att leverera god service till så väl kunder som kollegor. Att utveckla och stödja dina kollegor och bolagets processer är en självklarhet för dig, liksom ordning och reda för att skapa en säker arbetsplats. Stor vikt kommer att läggas vid personlig tillämpning.

Din servicenivå är hög och du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har ett starkt kundfokus med intresse, vilja och förmåga att hjälpa och anstränger dig för att leverera den bästa lösningen för alla parter. Du har förmåga att överblicka helheten och har en ekonomisk medvetenhet i ditt sätt att tänka och agera i arbetet.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse, vi tillämpar provanställning på 6 månader.

Vi erbjuder!

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Johannes Pettersson, arbetschef, 073-384 89 31,
Mats Nordlander, avdelningschef , 072-533 43 74,
Mer info
Kontaktperson Johannes Pettersson, arbetschef
Telefon 073-384 89 31
Område Luleå
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 mars (3 dagar kvar)