Rekrytering av en miljökonsult till Sweco!

Rekrytering av en miljökonsult till Sweco!

Brinner du för att bidra till en bättre miljö? Har du erfarenhet av att göra utredningar av förorenade områden och vill arbeta tillsammans med kompetenta kollegor? Ta chansen att fortsätta din resa tillsammans med Sweco!

Sök tjänsten redan idag då urvalet sker löpande.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Swecos räkning en miljökonsult. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Sweco.

Regionen är inne i en period av snabb utveckling med växande städer. För att kunna svara på kundernas ökade behov i och med detta, behöver Sweco bli fler och söker därför dig som vill vara en del av den utvecklingen tillsammans med dem. På Swecos kontor i Umeå och Örnsköldsvik arbetar idag 24 kompetenta miljökonsulter som är en del av totalt 800 vatten och miljökonsulter inom hela Sweco. Då nätvärkande och samarbeten över regioner är något som definierar verksamheten, är detta en stor styrka. Du kan vara säker på att expertis finns oavsett vilken fråga som dyker upp. Dina framtida kollegor är en grupp människor som brinner för ämnet förorenade områden och lägger stor betoning i att göra det med glädje och positivitet.

Det är just medarbetarnas nyfikenhet och lust att utvecklas tillsammans som gruppchefen Katarina Jonsson är mest stolt över. Det tillsammans med att de gör skillnad för samhället. Du kommer att bli en del av denna sammansvetsade och kunskapsbreda grupp och få möjlighet till den utveckling Sweco erbjuder. Det kan vara allt från utökade ansvarsområden, specialisering inom specifika ämnen till att få bredda din kompetens genom uppdrag och tillsammans med våra seniora konsulter. Det är inte för inte, att de som får möjligheten att börja som miljökonsult på Sweco trivs som fisken i vattnet och blir en del av verksamheten under en lång tid.

Då vi har kontor på flera orter finns möjligheten att vara stationerad i Umeå, Örnsköldsvik, Luleå, Piteå eller Skellefteå.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Swecos önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Som miljökonsult hos Sweco är du uppdragsledare eller specialist, detta utifrån dina önskemål och erfarenheter. I din roll kommer du att vara en viktig del av uppdraget från start, där du jobbar nära kunden och bygger långsiktiga relationer och är delaktig fram till uppdragets slut, för att sedan följa upp uppdragets resultat.

Det kan bland annat innebära att:
  • Bygga kundrelationer och på så sätt skapa nya uppdrag
  • Leda och fördela arbetet för uppdragets deltagare
  • Genomföra utredningar
  • Vara rådgivare i sakfrågor
  • Följa upp ekonomin
I rollen ingår det också att leda och guida de juniora miljökonsulterna i sin utveckling. Då ett visst fältarbete ingår kan det förekomma övernattning på annan ort.

Vi söker dig som

Har minst fem års erfarenhet av arbete med utredning av förorenade områden. Har du gjort detta inom industri eller gruvverksamhet, är det ett plus. Du har också arbetat med rådgivning och att leda andra i sitt arbete. Du har en relevant högskoleutbildning och kan kommunicera i tal och skrift på svenska. Det är ett plus om du tidigare har gjort riskbedömningar inom området eller arbetat med sediment. Vidare har du B-körkort.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Sweco.

Du gillar att ta ansvar både i ditt eget arbete och genom att hjälpa och guida dina kollegor i sitt arbete. Kommunikation i både tal och skrift är något som faller dig naturligt och du tycker om att skriva och formulera dig. Du är nyfiken i ditt sätt att vara och har ett stort engagemang som du sprider till dina kollegor.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå, Örnsköldsvik, Luleå, Piteå eller Skellefteå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefin Sjöström, 070-497 96 20

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av deras arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 16 000 medarbetare i Europa kan de erbjuda sina kunder rätt kompetens för varje sammanhang. De genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 18,7 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Läs gärna med på https://www.sweco.se/om-oss/
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 29 maj 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.