Arbetsledare brounderhåll till Norrbotten

Arbetsledare brounderhåll till Norrbotten

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en arbetsledare med inriktning mot vårt brounderhållsarbete i Norrbotten med stationeringsort i Luleå eller annan lämplig ort. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.

OM TJÄNSTEN
Vi söker dig som vill jobba som arbetsledare med vårt brounderhåll i Norrbotten. Som arbetsledare arbetar du tillsammans med platschefen och är motorn ute i den dagliga verksamheten. Tyngdpunkten i arbetet ligger på planering samt genomförande av givna uppdrag. Dagliga kontakter med medarbetare, underentreprenörer samt våra kunder ingår också som en naturlig del i arbetet och ställer därför höga krav på din förmåga att kunna kommunicera och samarbeta.

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som redan arbetar i branschen och har några års erfarenhet av mark- och anläggningsarbeten. Har du också erfarenhet av arbetsledning och/eller betongkunskaper är det mycket meriterande. Vi förutsätter också att du har bra IT-kunskaper samt att du har B-körkort eftersom du kommer att jobba i hela Norrbotten.

Vi kommer också att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, som till exempel att du är lösningsorienterad, tar egna initiativ samt har en naturlig förmåga att skapa ordning och reda runt omkring dig.

Om du gillar utmaningar och vill ha ett arbete med varierande arbetsuppgifter har du kommit helt rätt.

VARFÖR SVEVIA?
Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd.

Vi har karriärvägarna för dig som både vill bli chef och ledare eller vill utvecklas i din befintliga yrkesroll. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

ANSÖKAN OCH INFORMATION
Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetschef Robert Nyhlén på tel. 0920-23 62 47 eller entreprenadingenjör Anders Lundmark på tel. 0920-23 62 21. Våra fackliga företrädare för Ledarna, SACO, Unionen och Seko når du via vår växel på tel. 08-404 10 00.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt, men senast den 30 november 2020.
Mer info
Kontaktperson Robert Nyhlén
Telefon 0920-23 62 47
Område Luleå
Yrkesroll Organisation & ledning, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.svevia.se/
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (32 dagar kvar)