Utbildad inom lantmäteri / GIS / fastighetsrätt / samhällsplanering

Utbildad inom lantmäteri / GIS / fastighetsrätt / samhällsplanering

Dina arbetsuppgifter

Som medarbetare på avdelningen för avtal och tillstånd kommer du att arbeta med ärendehantering inom markåtkomst. Du kommer att ha stor nytta av dina kunskaper inom fastighetsjuridik, GIS och fastighetsekonomi. Rollen innebär mycket kontakt med markägare, myndigheter, lantmäteriet och andra intressenter. Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Arbeta med markvärdering
  • Ansvara för kontakt och dialog med myndigheter och kommuner
  • Upprätta avtal och tillståndsansökningar
Tjänsten är på heltid och beräknas starta omgående och pågå 6 månader, därefter är ambitionen att rätt person blir anställd direkt hos vår kund.

Din profil

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom fastighetsjuridik, lantmäteri, samhällsbyggnad eller motsvarande. Du har goda kunskaper i GIS och mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Som person är du kommunikativ och relationsbyggande. Du kan driva projekt självständigt och har ett strukturerat arbetssätt.

Tjänsten är placerad i Luleå. En del resor ingår och vi ser gärna att du har B-körkort. Vi arbetar med ett löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Emma Gefvert
Telefon 739 88 99 16
Område Luleå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 4 juli (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett av Sveriges ledande företag inom el- och energisektorn. De utför underhållstjänster till nät- och energibolag, industrier, kommuner och landsting i hela Sverige. Nu vill de utöka sitt team i Luleå och söker ytterligare en kollega till avdelningen för avtal och tillstånd. Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom fastighetsrätt, samhällsplanering, lantmäteri eller liknande. Är du den vi söker?