Kundservicemedarbetare med fokus på merförsäljning till Telia!

Kundservicemedarbetare med fokus på merförsäljning till Telia!

Telia är en nordisk teleoperatör och i Sverige cirka 6000 duktiga kollegor som möter miljontals kunder varje dag i världens mest uppkopplade länder. Telia är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt - året om.

Rollen som kundservicemedarbetare kommer det vara fokus på försäljning där vi söker en resultatinriktad person med ett stort intresse för kundsamtal, service och försäljning! Är du den personen vi beskriver? Vill du vara med och bidra till Telias framgångar? Välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som kundservicemedarbetare kommer du att lära dig mycket om Telias verksamhet och hur telekombranschen fungerar i stort. Du kommer att börja anställningen med en gedigen utbildning. Du kommer att arbeta i fräscha, öppna och trivsamma lokaler i centrala Luleå.

I rollen kommer dina arbetsuppgifter bland annat att vara:
  • Ge professionell service och support till Telias kunder
  • Ta emot inkommande samtal och mejl där du aktivt arbetar med försäljning
  • Hantera inkommande ärenden samt administrera dessa
Start: början av september 2020

Ort: Luleå

Omfattning: Heltid, kontorstider

Anställningsform: Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader med goda chanser till förlängning.

Urval och intervjuer sker löpande, så tveka inte att söka redan idag!

Din profil
Vem söker vi?
  • Tidigare erfarenhet från kontorsarbete, gärna kundtjänst
  • Har god datorvana
  • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • Brinner för service och försäljning
Till rollen som kundservicemedarbetare söker vi framförallt dig som är en resultatfokuserad och kommunikativ person som motiveras av att få jobba med människor. Du älskar att ge service och är van att hantera stressiga situationer. Utöver det är det en stor fördel om du har arbetat i en liknande roll tidigare eller med försäljning men inget krav.

Om Studentwork
Studentwork är ett av
Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års erfarenhet. Vi är verksamma inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration.

Vi på Studentwork ser att
soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, att via mail få en länk till ett frågeformulär.
Mailet kommer från Psycruit och det tar ca. 10 minuter att genomföra formuläret, därefter får du en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Studentwork kommer svaren gås igenom mer ingående.

Vi tillämpar löpande urval
och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 22 aug 2020 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.