Vill du jobba som platschef eller arbetsledare?

Vill du jobba som platschef eller arbetsledare?

Just nu söker några av våra kunder duktiga Platschefer och arbetsledare som vill vara med och bidra till företagets framgångar.

Information om uppdraget:

Uppskattar du en arbetsmiljö som präglas av goda möjligheter att få vara med och påverka? Är du redo att ta nästa steg i karriären? Det dagliga arbetet går främst ut på att säkerställa att projektet genomförs inom utsatta ramar, ansvara för projektens resultat vad avser kvalitet, ekonomi och tid och ansvara för att våra uppdrag utförs och följs upp enligt kontrakterade villkor. Du kommer också att föregå med gott exempel och genom bl.a. god planering och uppföljning. Tjänsten är på heltid.

Detta söker vi:

Den här tjänsten passar dig som gärna dubbelkollar ditt arbete en extra gång och samtidigt har förmågan att arbeta effektivt. Du har en utbildning inom ett mark- och anläggningsrelaterat område och några års branscherfarenhet. Vi ser gärna att du vill fördjupa dina kunskaper inom projektledning och projektplanering

Kontakta rekryteringskonsult Johannes Granström via telefon: 076-145 92 88 eller e-post: johannes.granstrom@studentconsulting.com om du har några frågor!

Vi arbetar med löpande urval - välkommen med din ansökan så snart som möjligt!
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 14 juni 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com