Vi söker vikarier för arbete nätter och helger på OB-omsorgen i Luleå.

Vi söker vikarier för arbete nätter och helger på OB-omsorgen i Luleå.

Känner du en nyfikenhet av detta yrke eller har du erfarenhet av att vikariera? Då är detta din möjlighet att arbeta extra som vikarie.

Information om uppdraget:

Just nu söker vi efter personer som vill arbeta extra vid behov på OB-omsorgens förskola i Luleå. Här arbetar man med barn från 1-13 år, kvällar, nätter, helger och röda dagar.

Från augusti 2022 kommer vi på StudentConsulting bli ny leverantör av vikarier till Luleå kommuns förskolor och söker nu våra nya medarbetare till uppdraget.
Uppdraget innebär att du kommer bli anställd av StudentConsulting och uthyrd som konsult till Luleå kommun.

Som extraanställd har du möjlighet att välja din tillgänglighet hos oss, vi ser gärna att du har en hög tillgänglighet under kvällar, nätter, helger, storhelger/röda dagar samt under sommaren då behovet är stort under de perioderna.
Dagpass på helger är kl 7-16 och nattpassen är vaken natt kl 16-07.

Detta söker vi:
  • En ansvarstagande person med ett intresse av barn och ungdomars utveckling
  • Läser på universitet mot förskollärare eller annan universitetsutbildning
  • Pensionär
  • Dig som vill arbeta extra
  • Personer med hög tillgänglighet under obekväma arbetstider.
För att passa i rollen som vikarie i förskolan ska du som person vara stabil, empatisk och lugn. Du är positiv och engagerad och känner dig trygg i bemötandet med barn i åldrarna 1-13år Det är viktigt att ge ett förtroendegivande intryck och därför bör du vara duktig på att bygga relationer med både barn och vuxna. Du bör även ha god samarbetsförmåga och en rak och tydlig kommunikation. För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du kan tala och läsa svenska obehindrat.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för dessa tjänster. För att vara aktuell för denna tjänst krävs ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett redan nu genom länken nedan:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Ob omsorgens verksamhet ligger centralt i Luleå.

Låter detta intressant? Sök redan idag då vi genomför intervjuer löpande.
Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryterare sandra.forsling@studentconsulting.com eller kundansvarig madeleine.forsback@studentconsulting.com
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Utbildning, Barnskötare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 10 aug 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com