Vi söker säljare till LF Norrbotten!

Vi söker säljare till LF Norrbotten!

Är du en resultatfokuserad individ med känsla för service och kundkontakt? Är du intresserad av försäljning och vill utvecklas inom försäkringsbranschen? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Med telefonen som främsta verktyg kommer du att arbeta med försäljning av målgruppsanpassade sak- och personförsäkringar. Vid anställningsstart får du en gedigen introduktion, säljutbildning och coaching. Som anställd blir du en del av ett professionellt och drivet team med engagerade kollegor. Tjänstgöringsgraden varierar från 60-100%. Tillträde sker i mitten/slutet på september.

Länsförsäkringar är måna om att hålla en hög kvalitet i alla led genom kundbearbetningsprocessen. Du är en skicklig lyssnare och duktig på att identifiera och bemöta kundens behov samtidigt som du förmedlar ett gott intryck av företaget. Du kommer att förmedla försäkringar till privata hushåll och kommer i kontakt med både befintliga och nya kunder. Länsförsäkringar satsar på sina anställda och strävar efter långsiktighet och kontinuitet. Trivsel är lika viktigt för dig som för länsförsäkringar. Länsförsäkrings satsar därför stort på god arbetsmiljö och fräscha arbetslokaler. Som anställd hos Länsförsäkringar får du tillgång till fantastiska förmåner så som gymkort och personalrabatt. Då du har varit anställd i 6 månader får du tillgång till ytterligare förmåner i form av sjukförsäkring, personalrabatt på bolån och utökad semesterersättning.

Arbetet är förlagt både dagtid och kvällstid, vardagar och helger. Ditt schema styr du i samråd med närmsta chef. För att du ska nå en tjänstgöringsgrad på 100% krävs det att du arbetar kvällar och helger. Lönen består av en fast del och en rörlig del. Med rätt driv och engagemang finns fina möjligheter till att göra bra resultat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som gillar att göra bra ifrån dig på arbetet. Kvalitet och engagemang bör genomsyra ditt arbetssätt och trivs bra med att arbeta strukturerat. Du gillar att kommunicera med såväl potentiella kunder som med kollegor. Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande, men inget krav.

Är du den vi söker kommer vi att ringa upp dig och genomföra en telefonintervju. Steg två i processen är en intervju tillsammans med Länsförsäkringar. Vid intervju hos Länsförsäkringar måste du visa upp ett prickfritt brottsregister. Vi ber därför dig som söker tjänsten att beställa belastningsregistret nedan redan nu! Kom ihåg att du inte får öppna kuvertet.

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/forsakringsdistribution/

Passar denna beskrivning in på dig? Skicka in en ansökan redan idag! StudentConsulting sköter en del av rekryteringsprocessen, men du blir anställd direkt av LF. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Therese Isaksson på therese.isaksson@studentconsulting.com.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 19 aug 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com