Vi söker fler medarbetare till Ocab Luleå

Vi söker fler medarbetare till Ocab Luleå

Vi letar efter dig som har en bakgrund inom byggbranschen, gärna pysslat med rivning eller har likvärdiga kunskaper. Som saneringstekniker hos Ocab får du ett utmanande arbete och chansen att ingå i ett fantastiskt team.

Information om uppdraget:

Ocab är rikstäckande inom sanering och avfuktning med etablering på 50 orter i Sverige. De omsätter omkring 700 Mkr och har cirka 650 medarbetare. Ocab utför tjänster inom sanering, rengöring, avfuktning och genomför olika typer av utredningar inom byggnadsmiljö. Ocab sanerar även asbest, radon, mögel, rengör klotter och utför besiktningar. De erbjuder jour dygnet runt 365 dagar om året för åtgärd av akuta skador. Genom att kontinuerligt satsa på utveckling inom kvalitet och miljö har Ocab förvärvat kompetens, resurser och utrustning för att kostnadseffektivt begränsa och åtgärda skador. Kunder är försäkringsbolag, bygg- och fastighetsbolag, privatpersoner, bostadsrättsföreningar, industri samt offentlig sektor.

Du kommer bli anställd av StudentConsulting och uthyrd till våran kund Ocab.
Som saneringstekniker ingår du i ett team. Du kommer arbeta med många sorters skador inom sanering
-exempelvis rivningsarbeten, byggstädning, brandsanering och avfuktning.

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med chans till övertagande.
Arbetstiderna är vardagar mellan 07-16.

Detta söker vi:

Krav för denna tjänst är att du innehar körkort B. Vi ser gärna att du har en byggbakgrund och gärna jobbat med rivning då arbetet kommer kräva en del kunskaper inom det området.
Har du SSG, asbestutbildning, fallskydd eller skyliftutbildning är det ett plus.
Vi söker dig som är driven och har lätt för att ta dig an nya utmanande arbetsuppgifter med humöret på topp. Vi ser gärna att du kan vara är självgående, du ska ha ett noggrant arbetssätt med säkerheten i fokus. Då du varje dag kommer ingå i ett team är det viktigt att du har lätt för att samarbeta med andra och är en lagspelare.
Eftersom arbetet emellanåt är fysiskt krävande ser vi att du som söker innehar god fysik. Låter detta som något för dig? Lämna in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Alla frågor rörande tjänsten besvaras av ansvarig på StudentConsulting.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com