Vi söker en verksamhetsassistent till Avstampet i Norr!

Vi söker en verksamhetsassistent till Avstampet i Norr!

Är du intresserad av ett extraarbete vid sidan av studier eller annan sysselsättning? Har du ett intresse av administration? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Avstampet Öppenvård bedriver kvalitativ missbruksbehandling både som internat och öppenvård. Avstampet präglas av god arbetsmiljö och trevliga arbetskamrater. Avstampet välkomnar nu varmt en ny medarbetare till verksamheten!

Avstampet är ledande inom utvecklingen av behandlingssverige, vi siktar på att vara Sveriges roligaste arbetsplats med forskning och väl beprövad erfarenhet som arbetsgrund.
Vi ser gärna att du som söker är en person som vågar prova på saker, är social, vill tänka utanför "boxen" och vågar utmana dig själv. Ett misstag är bara ett misstag om man inte lär sig något av det. Vi vill även vara Sveriges bästa arbetsplats med högt till tak och glädje på jobbet. Du får ställa en miljon frågor eftersom det bara finns en enda dum fråga och det är frågan som aldrig ställs. Är du nyfiken av dig, ärlig, driven, social, arbetsam och redo att utmana dig själv så är du välkommen att söka tjänsten hos oss.

Vi söker dig som vill arbeta extra i verksamheten med administrativa uppgifter, viss lokalvård och enklare ärenden utanför arbetsplatsen. Är du dessutom duktig på att representation och kundkontakt så kommer du att kunna få utökade arbetsuppgifter inom kort. För att du ska vara aktuell för denna tjänst krävs det att du är universitetsstudent eller att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Förhoppningen är att behovsanställningen ska övergå till ett mer fast schema framöver. Du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd som konsult till Avstampet.

Arbetsuppgifterna består av kvittohantering, förberedande bokföring. Viss journalhantering och hjälp med att föra över text ur behandlingsmaterial. Då vissa ärenden kommer att genomföras utanför arbetsplatsen, så som inhämtning av kvitton, är det fördelaktigt om du innehar B-körkort och tillgång till egen bil.
Avstampet anammar en alkohol- och drogpolicy vilket innebär att en hälsoundersökning kommer att genomföras innan anställningsstart. I denna process kommer vi också att begära ut ett utdrag från polisens belastningsregister på alla aktuella kandidater. Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi har hittat rätt person för uppdraget.

Detta söker vi:

I denna rekrytering har vi inget krav på specifik utbildning. Det är dock fördelaktigt om du har erfarenhet inom administration och/eller ekonomi. Vi ser gärna att du är en van användare av macdatorer. Det är meriterande om du har kunskap inom marknadsföring och adobe. Som person vill vi att du ska vara positiv och arbetsam. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete och en skicklig användare av datorer. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med ansvarig rekryterare Therese Isaksson, på telefon 072-21 45 329 eller via mail på therese.isaksson@studentconsulting.com
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com