Vi söker en plåtslagare på heltid till Storfors Plåt!

Vi söker en plåtslagare på heltid till Storfors Plåt!

Har du några års erfarenhet av plåtslageri? Är du självgående i ditt arbete och duktig på kundbemötande? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Storfors Plåt befinner sig i en expanderingsfas och är i behov av mer personal till Luleåområdet. De söker nu en plåtslagare på heltid, arbetstiderna är vardagar 07.00-16.00, tjänsten kommer att tillsättas så snart vi har hittat rätt kandidat för jobbet. Arbetsuppgifterna motsvarar allt som förekommer i rollen som självgående plåtslagare. Det innefattar allt från enklare servicejobb så som byte av vattenavrinning och enklare montage. Även avancerade brandtäckningar och specialtillverkning förekommer.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av yrket som plåtslagare. Du är utbildad via gymnasiet, eller praktiskt ute på företag. Erfarenhet inom byggbranschen är också en stor fördel då de praktiska momenten inom bygg är likartade med plåtslageri. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kundbemötande. Att du är duktig på att kommunicera och förstå kunders behov, för att sedan kunna omsätta detta i praktiken. B körkort är ett krav för denna tjänst. Det är även meriterande om du har fallskyddsutbildning, utbildning inom mobila arbetsplattformar och certifikat inom heta arbeten.

Detta söker vi:

Som person vill vi att du ska vara ansvarstagande och driven. Du är duktig på att arbeta självständigt men trivs även mycket bra med att samarbeta med dina kollegor för att nå resultat. Du är positiv, peppande och stöttande gentemot dina kollegor. Du är duktig på att lyssna och kommunicerar klart och tydligt. Du har ett metodiskt och systematiskt arbetssätt, är duktig på att planera i förväg, har tydliga prioriteringar och fördelar dina resurser effektivt. Du är flexibel och duktig på att lösa problem som kan uppstå i verksamheten.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter en del av rekryteringsprocessen, men du blir anställd direkt av Storfors Plåt AB. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med ansvarig rekryterare Therese Isaksson, på telefon 072-21 45 329 eller via mail på therese.isaksson@studentconsulting.com

Om arbetsgivaren:

Storfors Plåt har i år 50-års jubileum. Företaget är uppbyggt av 3 avdelningar, ventilation, byggplåt och service. Företaget har hela Sverige som arbetsfält. Arbetsstyrkan utgörs av 35 anställda som utför arbeten inom bolagets alla avdelningar. Medarbetarna är ett drivande och ansvarstagande gäng som tar ansvar för varandra och lägger stor vikt vid värden så som kundnöjdhet, samarbete och god kommunikation.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com