Vi söker en passionerad projektledare till BnearIt!

Vi söker en passionerad projektledare till BnearIt!

Är du intresserad, engagerad och nyfiken på ny teknik? Vill du jobba med roliga och intressanta uppdrag i framkant när det gäller SOA och IoT? Då kan du vara vår nya kollega!

Information om uppdraget:

På BnearIT jobbar vi med att göra våra kunder till hjältar. Vi är pålitliga doers, och vi bryr oss. Vi outsourcar inte vidare. Vi använder tekniknära systemutveckling för att skapa innovativa lösningar som genererar mätbar effekt och värde. Vi levererar nationellt och internationellt.

Nu behöver vi också förstärka vår projektledningsförmåga och det är där Du kommer in i bilden. En del av våra uppdrag driver vi från våra egna lokaler som projekt inom forskning och utveckling samt projekt inom BnearIT:s egen produktutveckling. Andra uppdrag gör vi som kompetensförstärkning ute hos våra kunder där vi bidrar med vår kompetens under kunders ledning och styrning. Oavsett vilket så söker vi nu passionerade och erfarna projektledare till våra uppdrag. Vi är ett härligt gäng arbetskollegor med en tillåtande och öppen atmosfär och arbetsmiljö.

Som projektledare kommer du att arbete med IT-projektets alla faser. Ansvar för kundkontakter och kunddialog med avseende på det uppdrag som levereras. Ansvar för att ta fram underlag för fakturering och uppföljning gentemot interna styrgrupper. Ansvar för projektekonomin och för att se till att projektmedlemmarna mår bra.

Detta söker vi:

Du har arbetat med projektledning 3-5 år och har erfarenhet från projekt med minst fem personer. Du är en person som tycker om att utmana dig själv och prova nya saker. Du har en positiv attityd (säger "ja" först och frågar därefter om förutsättningarna) och vill gärna hjälpa dina kollegor precis som du själv kan be om hjälp när det behövs.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt hos BnearIT. All kontakt sköts via StudentConsulting. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare via mail: therese.isaksson@studentconsulting.com

Om arbetsgivaren:

BnearIT utvecklar system, företag, samarbetspartners, medarbetare och Norrbotten. Det hörs på namnet: BnearIT är en stolt, lokal aktör med expertkompetens. Vi gillar att ta helhetsansvar för komplexa utmaningar och löser alltid uppgiften. Vi har kollektivavtal och sjukvårdsförsäkring.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Projektledare, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 juli 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com