Vi söker en målmedveten kökssäljare till HärjedalsKök AB!

Vi söker en målmedveten kökssäljare till HärjedalsKök AB!

Gillar du att göra affärer? Har du ett öga för design? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

HärjedalsKök AB är en av nordens största producenter av måttanpassade köksluckor. Företaget har huvudkontor med produktion i Härjedalen, och försäljningskontor över hela Sverige och Norge. Vi söker just nu en säljare på heltid med start i januari 2020. Du styr din arbetstid utefter kundernas önskemål. Det är därför viktigt att du är bekväm med flexibla arbetstider och lika gärna arbetar dagtid, som kvällar och helger. Du kommer att arbeta med försäljning i hela norra Sverige, körkort är därför ett krav. Kontoret är beläget i Luleå. Hos HärjedalsKök har du en fast lön och rörlig bonus.

Som anställd kommer du att ingå i ett avslappnat gäng, som brinner för utmaningar, resultat och möten med vanliga människor. På HärjedalsKök är säljare det finaste man kan vara. Företaget ger dig de verktyg du behöver för att kunna lyckas i din roll som säljare. Du kommer att få genomgå en gedigen säljutbildning genom HK Business School. Du blir en del i ett växande företag som bland annat har mottagit pris för Årets Gasellföretag. Företaget erbjuder dig som anställd tävlingar, roliga teamaktiviteter och möjligheter till spännande resor.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är resultatfokuserad och gillar att göra affärer. Du är självständig i ditt arbete och skicklig på att planera din tid. Du är duktig på relationsbyggande och trivs med daglig kundkontakt. Du har ett intresse för köksdesign och är bra på att identifiera behov. Du ger förslag, vägleder och stöttar dina kunder i beslutsprocessen. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande, men inte ett krav. Det viktigaste för oss är att du har viljan att lyckas!

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter en del av rekryteringsprocessen, men du kommer bli anställd direkt av Härjedalskök AB. Om du tycker att detta låter spännande ser vi fram emot att ta del av din ansökan. Vi genomför urval och intervjuer löpande, så tveka inte, skicka in din ansökan redan idag! Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Therese Isaksson via mail på therese.isaksson@studentconsulting.com eller via telefon på 072-21 45 329.

Om arbetsgivaren:

Företaget består idag av ca 150 fantastiska medarbetare över hela Sverige. Vi arbetar i en spännande miljö med glada och ambitiösa kollegor, korta beslutsvägar och riktigt högt i tak. Företaget består av intelligenta och drivna människor som sprider positiv energi omkring sig. Vi arbetar hårt samtidigt som vi har mycket roligt på jobbet! Vi tycker mycket om kök, men ännu mer om människor! Besök gärna några av våra sociala medier för en inblick i hur vardagen ser ut hos oss på HärjedalsKök:

https://www.youtube.com/watch?v=yiTLuG1Jowk
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com