Vi söker en driven ekonomiassistent till Luleå!

Vi söker en driven ekonomiassistent till Luleå!

Är du intresserad av ett extrajobb inom ekonomi? Är du ansvarstagande och driven? Då har vi tjänsten för dig.

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker just nu en ekonomiassistent till vår kund i Luleå. Du kommer arbeta i Visma med K2 som utgångspunkt. Du kommer att stötta ekonomiverksamheten med arbetsuppgifter som:
  • Årsredovisning
  • Bokslutsarbete
  • Övrigt ekonomiarbete
Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till kundföretaget som konsult. Kundföretaget har kontor i centrala Luleå. Arbetstiderna är kontorstider och du förväntas vara tillgänglig 2-3 dagar i veckan och kan kombinera denna anställning med studier eller annat arbete. Tillträde sker under december månad.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med ansvarig rekryterare Therese Isaksson på telefon 072-2145329 alternativt via mail på therese.isaksson@studentconsulting.com.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Du har tidigare erfarenhet av ekonomirelaterade arbetsuppgifter eller är just nu ekonomistuderande. Du bör ha tidigare erfarenhet av Visma och K2 och har god förståelse för ekonomi. Du som söker bör vara strukturerad och organiserad samt drivas av att göra ett bra jobb. Du är noggrann, serviceinriktad och är ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta med andra och har ett prestigelöst förhållningssätt till ditt arbete. Låter detta som något för dig? Sök redan idag!
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com