Vi söker en Säljcoach till LF Norrbotten!

Vi söker en Säljcoach till LF Norrbotten!

Har du erfarenhet av säljarbete med goda resultat? Vill du ta ett kliv fram och utveckla andra personer till att bli framgångsrika säljare? Då kan det vara just dig vi söker!

Information om uppdraget:

Många norrbottningar väljer att samla sina försäkringar och bankaffärer hos LF. De värdesätter lokal närhet i kombination med förstklassig personlig service. Vi är därför i behov av att förstärka vårt lag med en säljcoach som kommer att arbeta med företagets försäkringsrådgivare inom privatförsäkring. Som säljcoach hos oss kommer du att ansvara för att inspirera och motivera medarbetarna till ökad försäljning. Du arbetar med att bibehålla och öka samtalskvalitén. Som säljcoach kommer du också att vara med och utbilda nya försäkringsrådgivare. Du är en länk i kedjan inom vårt utvecklingsarbete och jobbar med att identifiera förbättringsområden inom verksamheten. Du driver verksamheten framåt och har stort fokus på att uppnå goda resultat. Arbetstiderna är varierande. Du arbetar både dagtid och kväll under vardagarna.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning. Du är pedagogiskt lagd, duktig på att förmedla dina kunskaper och vägleda säljare mot uppsatta mål. Är du utbildad inom sälj och/eller ledarskap är det ett stort plus. Du inspirerar och entusiasmerar dina kollegor oavsett om de är nya i yrkesrollen eller har gedigen erfarenhet inom branschen. Det är meriterande om din erfarenhet kommer från försäkringsbranschen alternativt genom annan försäljning via telefon. Du är kreativ och duktig på att framta tävlingar och andra säljmotiverande aktiviteter.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt av LF Norrbotten. Vid frågor om tjänsten, vänlig kontakta ansvarig rekryterare Therese Isaksson på 072-21 45 329 eller therese.isaksson@studentconsulting.com.

Om arbetsgivaren:

LF Norrbotten erbjuder banktjänster, försäkringar och pensionssparande till kunder i Norrbottens län. Vi har kontor i Luleå, Piteå och Arvidsjaur. Vi bedriver också fastighetsförmedling genom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling på fyra orter i länet. Vi har en lokal närhet till kunderna och en unik bredd i våra tjänster. Tillsammans med landets övriga 22 länsförsäkringsbolag bildar vi länsförsäkringsgruppen. Det ger oss det lilla företagets närhet och flexibilitet i kombination med det stora bolagets resurser.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 juli 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com